Euro 37,17 %0,08
Dolar 34,28 %0,17
Sterlin 44,57 %0,14
Altın 3.000 %-0,38

Netflix Abonelerine Kötü Haber Var! Netflix Tamamen Değişiyor ve Ek Ücretler Geliyor!

Netflix, yaptığı açıklama ile bazı ülkelerde yeni özelliğini test etmeye başladı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği özelliğe ilişkin bilinmeyenleri açıklıyoruz. Pek çok kullanıcı bu haber karşısında üzülebilir. İşte detaylarla birlikte merak edilenler haberimizde yer alacak...

netflix
Google News

Netflix, son zamanlara damgasını vuracak bir hamle ile geliyor. Pek çok kişinin kullandığı dijital içerik platformu, artık hesapların paylaşılmasına bir önlem alacak. Böylelikle daha fazla abonelik elde etmek ve ücret ödemeden hesap kullananları tespit etmek için çalışmalara başlıyor. Birkaç ülkede denemeler sürmekte. Peki ya özellik ülkemize ne zaman gelecek?

Hesap Paylaşmanın Önüne Geçilecek!

Netflix'te hesap paylaşmanın önüne geçilecek ve bu sayede pek çok kişi abonelik almak zorunda kalacak. Bu hamle Netflix satışlarını bir şekilde artıracak işlemler arasında diyebiliriz. Her kullanıcı kendi cihazından Netflix içeriği izlemek için para ödemek durumunda kalacak.

Birkaç Ülkede Denemeler Aktif!

Özelliğin global olarak kullanıma geçmesi için çalışmalara başlandı. Bu nedenle Dominik Cumhuriyeti, El Salvador, Guatemala, Honduras ve Arjantin ülkelerinin yanı sıra hangi ülkelerde denemelerin yapılacağı merak konusu haline geldi. Yakın zamanda Türkiye'de de denemeler yapılır ise büyük sonuçlar elde edilebilir. Çünkü burada da pek çok kişi arkadaşlarının hesabını kullanmayı tercih ediyor. Öte yandan ortak hesap sayısının oldukça fazla olduğu düşünülmekte.

<