Nakit Paraya İhtiyacı Olana Müjdeli Haber Geldi! Günlük 12TL Gibi Cüzi Rakamla Geri Ödeme Şansını Kaçırma!

Nakit Paraya İhtiyacı Olana Müjdeli Haber Geldi! Günlük 12TL Gibi Cüzi Rakamla Geri Ödeme Şansını Kaçırma!

Uzun zamandır bankalar kredi vermez oldu. Yakın zamanda TEB bankası çok cüzi rakamlarda geri ödeme planıyla kredi vermeye başladı. TEB bankasından 10.000TL düşük faizli kredi alabilirsiniz. Krediyi nasıl alırım? Faiz oranı nedir?

TEB bankası uygun faiz oranları ve geri ödeme koşulları ile acil paraya ihtiyacı olan vatandaşlara 10.000 TL bireysel ihtiyaç kredisi vermekte. TEB kredi faizi oranı %1.59 olarak belirlenmiş. Kredi 36 ay vadeli olarak sağlamakta. TEB bankası başvuru şartı olarak sadece gelir belgenizin bulunması , kredi notunuzun kriterlere uygun olması şartını arıyor. Bu koşulları sağlayanlar hemen başvuru yaparak düşük faizli kredi kullanılabiliyor.

TEB kredi başvurusu Türkiye genelinde bulunan bütün banka şubelerinden yapılabiliyor.
Bunun yanında kredi kullanmak isteyenler online bankacılık, telefon bankacılığı ve mobil bankacılık üzerinden başvuru işlemleri yapabiliyor. Başvurular sırasında dikkat etmeniz gereken en önemli nokta TEB Bankasının kredi şartlarında değişiklik yapma hakkında sahip olması.

TEB Bankası 10.000 TL DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI

TEB bankası uygun faiz oranları , geri ödeme koşulları ile acil paraya ihtiyacı olan vatandaşlara 10.000 TL bireysel ihtiyaç kredisi vermekte. TEB kredi faiz oranı %1.59 olarak belirlendi. Kredi 36 ay vadeli olarak sağlanmakta. TEB bankası başvuru şartı olarak  sadece gelir belgenizin bulunması ve kredi notunuzun kriterlere uygun olması şartını sunuyor. Bu koşulları sağlayanlar hemen başvuru yaparak düşük faizli kredi kullanabilmekte.
 

TEB kredi başvurusu Türkiye genelinde bulunan bütün banka şubelerinden yapılabiliyor. Bunun yanında kredi kullanmak isteyen herkes online bankacılık, telefon bankacılığı ve mobil bankacılık üzerinden başvuru işlemlerini yapabiliyor. Başvurular sırasında dikkat etmeniz gereken en önemli nokta  TEB Bankasının kredi şartlarında değişiklik yapma hakkına sahip olması.