Nakit Desteği Bugünden İtibaren Başladı! 0 2 4 6 8 Kuralı Yok Herkes Yıl Sonuna Kadar Başvurabilir!

Nakit Desteği Bugünden İtibaren Başladı! 0 2 4 6 8 Kuralı Yok Herkes Yıl Sonuna Kadar Başvurabilir!

Aile Bakanlığı'nın vermiş olduğu nakit ödemeler için başvurular açıldı. Peki kimler sosyal yardım başvurusunda bulunabilecek. 1100 TL alabilmek için pek çok vatandaşın harekete geçtiği öğrenildi. e-devlet üzerinden nakit yardımı başvurusu için yapılması gerekenlerden bahsedeceğiz.

Yılbaşına kadar yapılacak sosyal yardım ödemeleriyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Bakanlıktan gelen açıklamada 1100 TL'lik nakit ödeme yapılacak. Peki başvurular nasıl gerçekleşecek? Eğer sizler de ihtiyacınız var ise devletin yardımlarından yararlanabileceksiniz. TC kimlik numaranıza göre başvuru sistemine kaydolmalı ve ona göre başvuruda bulunmalısınız. Peki kimler bu ödemeyi alabilecek? Merakla beklenen Aile Bakanlığı nakit desteği haberini sizlerle paylaşıyoruz.

Başvuru Nasıl Yapılacak?

E-devlet ile başvuruları gerçekleştirebileceksiniz. Nakit ödeme almak isteyen vatandaşlar e-devletin yanı sıra TC. kimlik numaranızın son hanesine göre belirlenen günde başvuruda bulunacak. Normalde başvuruların nasıl yapılacağı çok fazla bilinmemekte. Ancak e-devlet sistemi üzerinden rahatlıkla gerçekleştirebileceksiniz.

  • TC Kimlik numarası 0 ile biten kişiler Pazartesi başvuru yapabilir
  • TC Kimlik numarası 2 ile biten kişiler Salı günü başvuruda bulunabilir
  • TC Kimlik numarası 4 ile biten kişiler Çarşamba günü başvuruda bulunabilir
  • TC Kimlik numarası 6 ile biten kişiler Perşembe günü başvuruda bulunabilir.
  • TC Kimlik numarası 8 ile biten kişiler Cuma günü başvuruda bulunabilir.

 

Nakit Ödeme Şartları

Devlet desteğinin verileceği nakit ödemelerde şartlar iyi inceleniyor. Şartlar arasında gelir ve sigorta durumu büyük öneme sahip. Bu nedenle yapacağınız başvuruların şartlarını iyice incelemelisiniz. Yılbaşına kadar vaktinizin olduğu da belirtildi.