Mutfak Tüpü Alırken Dikkat! İpragaz Piyasanın Altında Satacak!

Mutfak Tüpü Alırken Dikkat! İpragaz Piyasanın Altında Satacak!

İpragaz ve Turkcell işbirliğiyle başlatılan özel kampanya ile mutfak tüpü fiyatlarına destek sağlanıyor. Turkcell Bizce kullanıcıları, 12 kg ev tüpünü 400 TL'ye satın alabiliyor. Kampanya 8 Ağustos'a kadar geçerli. Şifrenizi alıp en yakın İpragaz bayisine uğrayın. Bu fırsatı kaçırmayın!

Mutfak tüpü fiyatlarına zam üstüne zam geldi. Büyük tüpün fiyatı 500 TL'ye çıktı, ancak İpragaz, Turkcell işbirliğiyle yeni bir kampanya başlattı ve kullanıcılar için büyük bir avantaj sunuyor.

tuppp.jpg

İpragaz Yeniden Kampanyada

İpragaz, Ağustos ayında da mutfak tüpü kampanyasını yenilemeye karar verdi. Turkcell Bizce kullanıcılarına özel olarak sunulan bu kampanya ile ev ekonomisine büyük destek sağlanacak.

Turkcell Bizce Kullanıcılarına Özel İndirim

Kampanya kapsamında, Turkcell Bizce kullanıcıları 8 Ağustos 2023 saat 23:59'a kadar 12 kg'lık ev tüplerini 400 TL'ye alabilecekler. Kampanyadan yararlanmak için yapmanız gerekenler oldukça basit.

Nasıl Yararlanabilirsiniz?

Turkcell Bizce uygulamasını kullanarak veya SMS ile "IPRAGAZ" yazıp 2263'e göndererek şifrenizi alabilirsiniz. Şifrenizi bayiye söyleyerek kampanyadan faydalanabilirsiniz. Kampanya, 12 kg'lık ev tüplerinde ve kampanyaya dahil olan bayilerde 8 Ağustos 2023 saat 23:59'a kadar geçerli olacak.

tupp.jpg

Kampanya Koşulları

  • Kampanyadan iş yeri aboneleri yararlanamaz.
  • Bir hat, kampanyadan 45 gün içinde bir kez yararlanabilir.
  • Başka kampanyalarla birleştirilemez.
  • Kampanya aylık 100.000 katılım ile sınırlıdır.

İpragaz ve Turkcell işbirliğiyle başlatılan bu kampanya ile mutfak tüpü alımında büyük bir avantaj elde edebilirsiniz. Kampanyadan faydalanmak için hemen Turkcell Bizce uygulamasını kullanın veya şifrenizi SMS ile alarak en yakın İpragaz bayisine uğrayın. Unutmayın, kampanya 8 Ağustos'a kadar geçerli. Bu fırsatı kaçırmayın!