Euro 37,02 %0,21
Dolar 34,26 %-0,02
Sterlin 44,33 %0,16
Altın 2.992 %0,01

Milli Emlak 250 Liraya Arazı Satışına Başladı! Duyan Herkes Akın Etti!

Milli Emlak, devlet arazilerini satışa sunuyor. Şubat 2022 itibariyle yeni ilanlar internet sitesinde yerini aldı. Peki arsaları satın almak veya yatırım yapmak için nasıl başvuru yapılacak? 250 TL'ye dahi yatırım için işlem yapılabiliyor olması büyük dikkat çekti. İşte devlet arazi yatırımında son durum...

milli emlak
Google News

Milli Emlak, devlet arazilerini tek tek satılığa çıkarıyor. Arsalara yatırım yapmak veya satın almak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Resmi internet sitesi üzerinden araziler incelenebiliyor. Son döneme damgasını vuran araziler, ucuzluğu ile dikkatleri üzerine çekti. Peki kimler arazileri satın alabilir? Karşılanması gereken şartlarla birlikte araziler hakkında bilinmeyenlerden söz edeceğiz. Milli Emlak'ın sunduğu bu fırsatı kaçırmak istemeyen pek çok kişi bulunmakta.

Milli Emlak Arazileri Satışta

Arazileri satın almak için gereken asgari ücret 250 TL olduğu belirtildi. Pek çok kişi emlak vergisi muafiyetini de merak ediyordu. 5 yıl boyunca emlak vergisinden muaf olarak sayılacaksınız. Ayrıca 2 yıl taksitli ödeme imkanı da bulunuyor. Hazine arazilerini satın almak isteyen çok sayıda vatandaşın olduğu belirtildi.

Başvuru Nasıl Yapılacak?

Milli Emlak Şefliği üzerinden yapılacak başvurularla sizler de yatırım yapabilirsiniz. Milli Emlak resmi internet sitesi üzerinden gerekli adımları takip edebileceksiniz. Dolayısıyla resmi internet sitesini incelemenizde fayda var.

<