Euro 37,16 %0,11
Dolar 34,28 %0,16
Sterlin 44,48 %0,00
Altın 3.015 %0,15

Meyve ve Sebze Fiyatları İnişe Geçti! Meyve ve Sebze Fiyatları İnmeye Devam Edecek mi?

Meyve sebze fiyatlarındaki artışla birlikte merak edilenler yanıt buluyor. Hasat zamanı geldi ve pek çok ürünün fiyatı yarıya düştü. Artık hallerden çok daha ucuza satın alabileceğiz. Pazar fiyatlarının en kısa sürede düşmesi bekleniyor. Karpuzdan domatese kadar meyve sebze fiyatlarındaki son durum nedir?

meyve ve sebze
Google News

Meyve ve sebze fiyatları, kış aylarında oldukça pahalıya satılıyordu. Bu durum vatandaşların gözünden kaçmamıştı. Pazardaki ürünlerin çoğu cep yakıyordu. Şimdi ise ürünlerde yarı yarıya bir düşüş olduğu görülüyor. Hal böyle olunca pek çok vatandaş güncel gelişmeleri yakından takip ediyor. Antalya halinden gelen bilgilere göre meyve ve sebzelerin fiyatı daha da düşecek.

Meyve ve Sebze Fiyatları İniyor!

Neredeyse yarı yarıya düşen fiyatlarla birlikte karpuzun artık dilim dilim değil tekrardan tümden satılabileceğinin mesajı verildi. Karpuz fiyatının çok yüksek olması nedeniyle bazı vatandaşlar satın almakta zorluk çekiyordu. Hasat vakti geldiği için artık bu kadar yüksek fiyattan satılamayacak.

Domates 8 TL'ye Düştü!

30 TL'ye kadar çıkan domatesin kilosu 8 TL'den satılıyor. Haldeki bu durum sevindirdi. Üstelik patlıcan 5 TL ve kabak 8 TL'den satışa sunulmakta. Sivri biber ise 4 TL'ye satılıyor. Dolayısıyla fiyatların daha da düşmesi vatandaşı memnun edecektir. Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.

<