Euro 37,07 %0,27
Dolar 34,23 %-0,10
Sterlin 44,50 %0,48
Altın 3.013 %0,69

Memur ve Emeklilere Yapılacak Zamda Yeni Gelişme! Tarih Verildi!

Emekli ve memura %22'lik zam mı yapılacak? Enflasyon farkının ortaya çıkmasıyla birlikte şimdi de TÜFE rakamı merak ediliyor. Söz konusu gelişmelere bir yenisi daha eklendi. SSK ve Bağkur emeklileri ne kadar ödeme alacak? Maaş zammına dair merak edilenler haberimizde yer alıyor.

askeri-para-yardimi-nasil-alinir-asker-yardimi-kimler-alir-h1563515759-b775f2.
Google News

Memur ve emeklilerin Temmuz ayından itibaren yüzde kaç zam alacağı merak ediliyor. Bu soru gittikçe fazla sorulmaya başlandı. Son zamanlarda artan enflasyon ile birlikte asgari ücretlilere de ikinci defa zam yapılabileceği tartışması yapılıyor. Enflasyon rakamlarıyla birlikte emeklilere ve memurlara yapılacak zamda yeni gelişmeler yaşanmakta. SSK ve Bağkur emeklileri yüzde kaç zam alacak?

Enflasyon Farkı Belli Oldu!

3 aylık enflasyon farkı ile birlikte memur ve SSk Bağkur emeklisine %22,80'lik bir zammın kesin olarak yapılacağı belirtiliyor. Tüm bu gelişmeler dahilinde 6 aylık TÜFE'nin belli olmasıyla beraber yeni zammın belirleneceği düşünülmekte.

Zamlar %30'u Bulabilir

Öte yandan önümüzdeki 3 aylık sürecin de tamamlanmasıyla birlikte Temmuz ayında emekli ve memura ortalama %30'luk zam yapılabilir. Bu gelişme sonrası maaşların artması bekleniyor. Rekor düzeydeki fiyat artışı gözler önüne serilecek. Milyonların beklediği zam kararı için son 3 aylık süre kaldı.

<