Euro 37,03 %0,17
Dolar 34,25 %-0,04
Sterlin 44,33 %0,27
Altın 2.999 %0,24

Memur İçin Resmi Açıklama Az Önce Geldi! Her Ay 300 TL İlave Ödeme Alacaklar!

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden gelen açıklama doğrultusunda promosyon ödemesi verileceği müjdesi açıklandı. EGM, Vakıfbank ile promosyon anlaşması yaptı. Her ay 300 TL maaşa ilave ödeme sağlanacak. Üstelik bu ödemenin zaman içerisinde artacağı da vurgulandı.

askeri-para-yardimi-nasil-alinir-asker-yardimi-kimler-alir-h1563515759-b775f2.
Google News

Emniyet Genel Müdürlüğü, yaptığı açıklama ile her ay 300 TL'lik ilave ödeme yapılacağını açıkladı. Vakıfbank ile yapılan promosyon anlaşması sonrasında pek çok kişi bundan yararlanabilecek. Emniyet personelleri, her ay 300 TL fazladan ödeme alacak. Dolayısıyla bu ödeme müjdesiyle birlikte protokol süresi ve maaş zammı olduğu vakit alınacak ödemelerdeki zam tutarına da değinildi.

Zamla Birlikte Artacak!

Memur zammıyla birlikte promosyon ödemesinin de aynı oranda artacağı belirtildi. 300 TL'lik ödemenin ileride daha fazla olması bekleniyor. 6 ayda bir yapılacak memur maaş zammı sonrasında promosyon ödemesi iyice artacak. Bu nedenle emniyet personeli tarafından olumlu karşılandığı belirtiliyor. Sosyal medyadan gelen bu açıklama oldukça sevindiriciydi.

Protokol Süresi 5 Yıl

Vakıfbank ve Emniyet Genel Müdürlüğü arasındaki promosyon ödemesi anlaşmasının 5 yıl olduğu belirtildi. Protokol süresinin bu kadar uzun olması da dikkat çekti. Haliyle emniyette çalışan pek çok kişi bu haberi olumlu karşıladı. 5 yılın sonunda nasıl bir karar verileceği merak ediliyor. Çünkü son zamanlara damgasını vuran bu gelişmede emniyet üyeleri eskisinden daha fazla maaş almış olacak.

 

<