Euro 37,04 %0,26
Dolar 34,25 %-0,03
Sterlin 44,37 %0,29
Altın 2.998 %0,21

MEB'den KPSS Şartlı Personel Alımı! 7000 TL Maaş ile Çalışacak Personel Alınacak..

MEB'den gelen haber doğrultusunda hem burada hem de taşra teşkilatında personel alımı gerçekleştirilecek. Aşçı ve yardımcısıyla birlikte sözleşme fizyoterapist alımları da başlıyor. Maaşların en yüksek 7398 TL'ye çıktığı belirtildi. Peki başvuru şartları arasında neler bulunuyor? Personel alımı başvuruları nereye yapılacak?

MEB'den KPSS Şartlı Personel Alımı!
Google News

MEB hem kendi bünyesinde hem taşra teşkilatında personel alımı gerçekleştirecek. 1588 aşçı ve aşçı yardımcısı personel alımının yanı sıra sözleşmeil fizyoterapist de alacak. Personellerin alacağı ücretler merak edildi. Üstelik KPSS şartının olması nedeniyle çeşitli şartlar da araştırılıyor. Devlet kadrosuna girmek ve çalışmak isteyenlerin bu fırsatı kaçırmaması gerektiği vurgulandı. Başvuru tarihlerine ilişkin çeşitli detaylar da paylaşılmış oldu. Buna göre merak edilenler yanıt buluyor.

21 Mart't Başlıyor!

21 Mart'ta başlayacak personel alımı başvurularının 1 Nisan'a kadar sürmesi beklenmekte. Bu gelişme ile birlikte binlerce kişinin başvuru yapacağı tahmin ediliyor. Maaş tablosunun ise ortaya çıktığını belirtelim. En düşük maaş 4960 TL olacak. Fizyoterapistlerde ise 7398 TL'ye kadar çıkabilmekte. Asgari ücretin üstünde olması nedeniyle başvuruların gün geçtikçe artması beklenmekte.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

KPSS ile yapılacak başvuruların e-devlet üzerinden gerçekleştirileceği iletildi. Bu habere göre pek çok kişi KPSS puanına göre başvuruda bulunabilecek. Başvurunuzun değerlendirilmesi ve sonuçlandırılması 1 Nisan'dan sonraki sürece yansıtılacaktır.

<