Euro 37,07 %0,27
Dolar 34,24 %-0,10
Sterlin 44,53 %0,53
Altın 3.016 %0,80

Maaşlara 300TL Ek Ödeme Yapılacağı Açıklandı! Her 6 Ayda Bir Zamlanacak!

Emniyet Genel Müdürlüğü ile banka arasında olan promosyon anlaşması büyük dikkat çekiyor. Personele verilecek 300 TL müjdesi herkesi sevindirdi. Ancak yapılan duyuruda bazı detayların olduğu görüldü. Söz konusu gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor. Kimler maaşın yanı sıra ekstra 300 TL ödemenin sahibi olacak?

Para Logo
Google News

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden gelen açıklama ile birlikte çalışanlara 300 TL'lik maaş promosyonu verileceği açıklandı. Peki bu nasıl mümkün olacak? Vakıfbank ile anlaşma sayesinde maaş hesabına ek olarak 300 TL'lik promosyon verileceği açıklandı. Konuya ilişkin güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.

Personele 300 TL Fazladan Ödeme!

Promosyon anlaşması neticesinde Emniyet personelin fazladan 300 TL'lik ödeme yapılacağı duyuruldu. Bu açıklamanın hemen ardından resmi kaynaklarda yer alan bilgiye göre aşağıdaki ifadelere yer verildi: "Protokole göre, Emniyet Genel Müdürlüğü merkez ve 81 il teşkilatında görev yapan tüm personelin maaşlarına her ay 300 lira ilave ödeme yansıtılacaktır. Ayrıca bu miktar, 6 ayda bir yapılacak memur maaş zammı oranında artırılacak ve sözleşme 5 yıl süreyle geçerli olacaktır."

6 Ayda Bir Zamlanacak!

Öte yandan 6 ayda bir memur maaşına göre zam yapılabileceği belirtildi. Dolayısıyla 300 TL'lik promosyonun gittikçe artabileceği vurgulanıyor. Şimdilik 300 TL ile başlandığı ve zaman içerisinde değişebileceği ifade edildi. Söz konusu gelişmelere ilişkin güncel detaylar bu şekilde.

<