Euro 37,07 %0,27
Dolar 34,23 %-0,10
Sterlin 44,50 %0,48
Altın 3.013 %0,69

LPG'li Araç Kullananlara Üzücü Haber Geldi! LPG'ye Büyük Zam Geldi!

Akaryakıt fiyatlarının artmasıyla birlikte güncel sonuçlar açıklandı. Brent varil petrol fiyatı yükseldi ve akaryakıt yeniden zamlandı. Peki şu an benzin, motorin ve LPG kaç TL'den satılıyor? Sizler için litre fiyatlarına değineceğiz. İşte akaryakıttaki son dakika gelişmeleri...

LPG otogaz
Google News

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında yeni bir güncelleme yapıldı. Peki akaryakıta yüzde kaç zam gelecek? Pek çok kişi bu sorunun cevabını merak ediyor. Yapılan açıklamayla birlikte akaryakıta yeni zam geleceği belirtildi. Son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası haberimizde yer alacak.

Akaryakıt Kaç TL Zamlanacak?

Akaryakıtta LPG'ye 63 kuruş zam bugün itibariyle geldi. Dolayısıyla benzin, motorin ve LPG'deki güncel fiyatlar merak edildi. İzmir, İzmir ve Ankara başta olmak üzere şehir şehir fiyatlarda son durum nedir? Akaryakıtın gittikçe değeri artıyor ve bu durum brent varil petrol ile ilişkilendirilmekte.

Güncel Akaryakıt Fiyatları

Akaryakıt fiyatlarına bakıldığında güncel sonuçlar ortaya çıktı. Akaryakıtta LPG'nin ortalama 11,48 TL'den satıldığı öğrenildi. Benzin 19 TL'den satışa sunulurken motorindeki son durum 22,23 TL idi. İstanbul'daki ortalama fiyatlar diğer şehirlerde üç aşağı beş yukarı aynı fiyatlardan işlem görüyor. Dolayısıyla brent varil petrol fiyatının 100 dolar altına inmesi fazlasıyla iyi bir gelişme olacaktır.

<