Kurban Bayramında 3000 TL Harçlık İçin PTT'ye Başvurun! Unutulmaz Bir Bayram Sizi Bekliyor!

Kurban Bayramında 3000 TL Harçlık İçin PTT'ye Başvurun! Unutulmaz Bir Bayram Sizi Bekliyor!

Kurban Bayramı için PTT tarafından verilen 3000 TL'lik bayram harçlığına başvurun! İhtiyaç sahiplerine yönelik yapılan bu yardım, unutulmaz bir bayram yaşamanızı sağlayacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın desteğiyle PTT'den alacağınız bu harçlık, bayram öncesi nakit ihtiyaçlarınızı karşılayacak. Başvuruları kaçırmayın, sizi mutlu bir bayram bekliyor!

PTT, T.C. kimlik numarasının son hanesi 0, 2, 4, 6 veya 8 ile biten kişilere Kurban Bayramı harçlığı ödemesi yapacağını duyurdu. Bu yardımdan faydalanmak isteyenler için başvurular, 3000 TL'lik bayram harçlığı için başladı.

Kurban Bayramı öncesinde PTT tarafından yapılan duyuruyla birlikte başvuru yapan kişilere bayram harçlığı ödemesi yapılacağı belirtildi. Devlet tarafından yapılan yardımlar aralıksız bir şekilde devam etmektedir ve bu kez yardım düğmesi Kurban Bayramı için basıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, T.C. kimlik numarasının son hanesine göre yardım ödemesi yapacak. Kurban Bayramı yardımı için başvurular e-devlet üzerinden gerçekleştirilecek. T.C. kimlik numarasının son hanesi 0, 2, 4, 6 veya 8 olan kişiler yardım ödemesi alabilecekler. PTT'den Kurban Bayramı yardımı için son dakika başvuru şartları ve detayları haberimizde bulabilirsiniz.

para22.jpg

PTT tarafından yapılan Kurban Bayramı yardımı duyurusu bu sabah saatlerinde gerçekleştirildi. Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere bayram öncesi yardım ödemesi yapılacak. T.C. kimlik numarasının son hanesi 0, 2, 4, 6 veya 8 ile biten kişiler Kurban Bayramı ödemesi için başvuruda bulunabilecekler. Yardım tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz bir şekilde sağlanacak. Nakit paraya ihtiyacı olanlar, bayram öncesinde başvurularını yaparak yardım ödemesi alabilecekler. PTT'den Kurban Bayramı yardımı için başvuru şartları da bulunmaktadır. İhtiyaç sahibi olmak bu şartlar arasında yer almaktadır. PTT Kurban Bayramı yardımı ödeme şartları ve detayları haberimizde yer almaktadır.

PTT, Kurban Bayramı harçlığı için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla yardım ödemesi yapacak. Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik ödeme için belirlenen başvuru şartları açıklandı. Kurban Bayramı yardımı için hane başına düşen gelirin asgari ücretin üçte birinden az olması gerekmektedir. Yani sadece ihtiyaç sahibi olanlar bu ödeme fırsatından yararlanabilecekler. PTT Kurban Bayramı harçlığı için T.C. kimlik numarasının son hanesine göre başvuru yapılacak. T.C. kimlik numarasının son hanesi 0, 2, 4, 6 veya 8 olanlar için başvurular farklı günlerde yapılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın yaptığı açıklamayı okuyarak başvuru günlerini öğrenebilirsiniz.

para21.jpg

Son başvuru tarihi PTT Kurban Bayramı harçlığı için belirlendi. Kurban Bayramı 28 Haziran'da başlayacak ve bayram harçlığı ödemeleri 15 Haziran'da tamamlanacak. Bu nedenle, PTT'den Kurban Bayramı harçlığı almak isteyenlerin en geç 10 Haziran tarihine kadar e-devlet üzerinden başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. Başvurusunu tamamlayanlar, banka hesaplarından veya PTT üzerinden bayram harçlığı ödemesini alabilecekler.

TC kimlik numarası 1, 3, 5, 7 ve 9 olanlar için başvuru süresi geçmiştir.