Euro 37,15 %0,05
Dolar 34,28 %0,18
Sterlin 44,49 %0,00
Altın 3.014 %0,09

Kurban Bayramı İkramiyesi Zamlı Yatacak! Milyonların Beklediği Emekli İkramiyesi Açıklandı!

Kurban Bayramı ikramiyesiyle ilgili zam kararı çıktı mı? Emekli ikramiyesi ne zaman ödenecek? Milyonlarca vatandaş artık 1100 TL yerine zamlı halde bir ödeme bekliyor. Çünkü enflasyon aldı başını gitti ve bu durum insanların alım gücünü de etkiledi. İşte Kurban Bayramı'nda ödemeye dair detaylar...

Para Logo
Google News

Kurban Bayramı'na az bir süre kaldı ve emekliler ne kadar ödeme alacak merak ediliyor. Emekli ikramiyesiyle ilgili geçtiğimiz bayramda bir zam yapılmamıştı. Bu durum ise dikkat çekiyordu. Şimdi ise zamlı halde ikramiye verilmesi gündeme gelecek. Çünkü yalnızca son 5 ayda bile %35'lik enflasyon farkının oluştuğu görüldü. Peki ya şimdi nasıl bir karar alınacak?

Kurban Bayramı İkramiyesi Zamlanacak mı?

Kurban Bayramı ikramiyesinin zamlanıp zamlanmayacağı merak edildi. Ortaya atılan iddialarla birlikte zamlanması gerekiyor. Hali hazırda 1100 TL'lik bir ikramiye olduğu bilinmekte. Ortalama %100'lük bir artış ile 2000 TL'nin üzerine çıkması daha uygun olacak gibi gözüküyor. En azından beklentilerin bu yönde olduğunu vurgulayalım.

İkramiye Ne Zaman Ödenecek?

Kurban Bayramı ikramiyesinin ne zaman ödeneceği de ayrı bir merak konusu olarak yerini aldı. İkramiyeler için çeşitli ifadelere yer veriliyor. Özellikle de en genel ifade olan 3 - 8 Temmuz 2022 tarihleri arasında ikramiyelerin ödeneceği ortaya çıktı. Kurban Bayramı ikramiyesi zamlı mı verilecek hep birlikte göreceğiz.

<