Euro 36,98 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,32 %-0,27
Altın 2.992 %-1,16

Kripto Para Uzmanı Solana ve Fantom Yükselecek mi Açıklaması Yaptı! Solana ve Fantom'dan Rekor Kırması Bekleniyor!

Ethereum'a rakip olarak tanınan bazı kripto paralar hakkında değerlendirmede bulunuldu. Ünlü analist MoneyZG, Solana ve Fantom hakkında konuştu. Peki SOL ve FTM için neler söyledi? İki altcoin için yaptığı tahminler dikkat çekiciydi.

altcoin
Google News

Kripto para uzmanı MoneyZG, Youtube üzerinde yayınladığı video ile ETH, SOL, ve FTM hakkında bazı bilgiler verdi. Pek çok kişinin takip ettiği kripto paralara ilişkin çeşitli detaylar paylaştı. ETH'nin rakibi olarak bilinen Solana ve Fantom hakkındaki güncel analizleri ortaya çıktı. Peki SOL ve FTM hakkında neler düşünüyor?

SOL Yeni Rekor Kırabilir!

Analist, SOL'e çok güveniyor. Solana'nın yakın zamanda rekor kırabileceğine işaret ediyor. Üstelik Defi projeleri ve NFT'ler için merkeziyetsiz uygulamaların oluşturulmasını kolaylaştırmak maksadı taşıyan bu kripto para, büyük değer kazandı. Kısa süre içerisinde yaşadığı fiyat artışı ile gündeme geldi. Ancak yeni rekorlar kırabileceği belirtiliyor. Bu nedenle MoneyZG'nin favori kripto paralarından biri diyebiliriz.

FTM'ye de Güveniyor!

Öte yandan FTM yani Fantom'un da başarılı bir gidişata sahip olduğunu savunmakta. FTM, her ne kadar blockchain altyapısında bulunmasa da ucuz fiyat transferleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. DAG teknolojisi ile sergilediği performans da fazlasıyla olumlu karşılanmakta.

<