Euro 37,16 %0,08
Dolar 34,28 %0,19
Sterlin 44,51 %0,05
Altın 3.011 %0,01

Kredi Paketiyle İlgili Faiz ve Vade Oranı Belli Oldu! İhtiyacı Olan Herkes Bankalara Akın Etti!

Kredi paketiyle ilgili güncel gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daha önceden duyurduğu kredi paketiyle ilgili faiz ve vade oranı da belirlendi. Kredi ne için kullanılacak? İşte son dakika ısı yalıtımı baz alan kredi paketine dair detaylar...

Konut kredisi
Google News

Konut kredi paketlerine bir yenisi daha eklendi. Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu kredi paketiyle ilgili neler biliyoruz? Yeni detayların ortaya çıkması sonrasında merak edilenler de yanıt buldu. Öyle ki artık "Konutlarda Isı Yalıtım Kredi Paketi" ile ilgili çeşitli detayları paylaşabileceğiz.

Düşük Faizli Kredi Verilecek

60 ay vadeli ve 0,99 faiz oranlı düşük faizli kredi verileceği açıklandı. Öte yandan binaların ısı yalıtımı için kullanılacak bu kredide miktar da merak ediliyor. Daire başı için azami miktar belirlendi. Eğer sizler de bu kredi paketine ihtiyaç duyuyorsanız detaylarına göz atabilirsiniz.

50 bin TL'lik Kredi!

Vade ve faiz oranları kontrol edildiğinde 50 bin TL'lik kredinin oldukça uygun olduğunu görüyoruz. Daire başına azami kredinin 50 bin TL olması sevindirdi. Detaylarıyla birlikte kredi paketine olan ilgi iyice arttı diyebiliriz. Konutlardaki ısı yalıtımına ilişkin düzenlemeler ve kredi paketinin anlık olarak takip edildiği belirtiliyor.

<