Euro 37,02 %0,21
Dolar 34,26 %-0,02
Sterlin 44,33 %0,16
Altın 2.992 %0,01

Kredi Borcu Olanlara Müjdeli Haber Geldi! Kredi Faizleri Siliniyor Borçlar Yapılandırılıyor!

Kredi faizleriyle ilgili yaşanan gelişmede 30 Eylül'e kadar yapılandırma yapabilirsiniz. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri'nden gelen açıklama ile temerrüt faizlerinin silineceği de ifade edildi. Peki yapılandırma işlemi nasıl faizsiz şekilde olacak? İşte detaylarıyla birlikte kredi borç yapılandırması...

Para Logo
Google News

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri'den gelen açıklamada kredi faizlerinin silineceği açıklandı. 31 Aralık 2020 öncesi vadeli borçları olan ortaklar için yeni bir düzenlemeye gidildi. Yapılandırmadan taksitlendirme veya tek ödeme ile yararlanabileceksiniz.

Faizler Silinecek!

Öte yandan yapılandırmadan yararlanan kişiler için bir gelişme daha yaşandı. 2017 ve öncesi vadeli borçlardaki temerrüt faizinin tamamen silineceği vurgulandı. Böylelikle daha az ödeme yapacaksınız. Faizlerin silinmesi gelişmesi önemli bir gelişme olarak yansıdı. Taksitlendirme işlemi ise peşinat verilmediği durumda 24 ay, %10 peşinat ödenmesi halinde 36 ay, %20 peşinat ödenmesi halinde 48 ay ve son olarak %30'luk peşinatın ödenmesi durumunda ise 60 ay şeklinde olacak.

Taksitlendirilmeye Faiz Yok!

Öte yandan yapılan taksitlendirilme işlemiyle birlikte faiz uygulanmayacağı da belirtildi. Böylelikle vade borçlarına ilişkin yapılandırmaya gidecekler için güzel haberler verildi. Tarım Kredi için geçerli olan bu durum için son tarihin 30 Eylül olduğu belirtiliyor. Tarım Kredi Kooperatifleri'nden yeni bir açıklama gelmesi durumunda haber sitemiz üzerinden güncel bilgileri öğrenebileceksiniz.

 

<