Euro 37,15 %0,03
Dolar 34,28 %0,17
Sterlin 44,51 %0,04
Altın 3.015 %0,13

Konut Fiyatları Nasıl Düşecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Büyük Adım!

Konut fiyatları herkesi şaşırttı. Öyle ki artık ev satın almak iyice zor hale geldi. Bakanlık konuyla ilgili vatandaşları sevindirecek bir açıklamada bulunacak. İşte gündemde yer edinen konut fiyatları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelecek önemli adım haberimizde...

Konut kredisi
Google News

Son zamanlarda artan konut fiyatlarına ilişkin nasıl bir gelişme yaşanacak merak konusu haline geldi. Öyle ki artık konut fiyatları iyice ateş pahası haline geldi. Pandemiden bu yana hızlıca yükselen fiyatlarda devlet kontrolü sağlanacak mı? Bakanlıktan gelen açıklama oldukça önemliydi. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada söz konusu artışlara değindi ve bu konuda çalışmaların yürütüldüğünü belirtti.

4 Bakanlık Çalışıyor!

4 bakanlığın ortak hareket ettiği ve yakın zamanda düzenlemelerin geleceği belirtildi. Vatandaşa destek olmak için tüm çabaların sürdüğü de eklendi. Haliyle bu gelişme sonrasında neler yaşanacak merak ediliyor. Ziraat Bankası'ndaki kredi kampanyası anlık olarak fırsatçıların da ortaya çıkmasına neden olmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklama Yapacak!

Bakan Kurum'un aktardığına göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir hafta içerisinde açıklama yapması bekleniyor. Konut fiyatlarının yanı sıra kiralarda ateş pahası haline geldi. Dolayısıyla en kısa sürede bir önlem alınması ve çeşitli şekillerde düzenlemelerin faaliyete geçmesi beklenecek.

<