Euro 37,14 %-0,02
Dolar 34,28 %0,16
Sterlin 44,59 %0,18
Altın 3.003 %-0,26

Kömür Yardımı Nasıl Alınır? Düşük Gelirli Ailelere Belediyeden Kömür Yardımı!

Kömür, odun ve yakacak yardımı için nereye başvuru yapılmalı? Binlerce TL'lik kömür yardımı için karşılamanız gereken şartlar ve çok daha fazlasına değineceğiz. Güncel odun desteğiyle birlikte belediyelerle beraber sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarıyla ilgili merak edilenleri açıkladık.

Para Logo
Google News

Sosyal yardımlar arasında yerini alan kömür yardımı nasıl gerçekleşmekte? Özellikle de kış aylarında vatandaşların üşümemesi için çeşitli devlet yardımlarının yapıldığı biliniyor. Sizler de belediyelerin çeşitli sosyal desteklerinden faydalanabilirsiniz. Böylelikle kömür yardımı almak mümkün hale gelecek. Başvuruların nasıl gerçekleşeceği ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşıyoruz.

Kömür Yardımı Şartları

Kömür yardımı alma konusunda gelir şartına dikkat etmek gerekiyor. Hanede kişi başı ortalama kazancın asgari ücretin 3'te biri kadar olması gerekmektedir. Bu şartı karşılayanların yardım alma olasılığı daha fazla olacaktır. İlçe belediyeleri ile Büyükşehir Belediyelerine müracaat edilmeleri yardım almanızı kolaylaştırabilir. Öte yandan yardım detaylarına değiniyoruz.

Kömür Yardımı Nasıl Alınır?

Kömür ve odun yardımı başvurusu için yapmanız gereken şey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına, Belediyelere ya da Derneklere müracaat etmek olacaktır. Böylelikle sizler de kömür ve odun yardımı alabileceksiniz. Kış ayları gelmeden ve havalar soğumadan bu destekten faydalanmak istiyorsanız elinizi çabuk tutmalısınız.

<