Euro 37,16 %0,11
Dolar 34,28 %0,16
Sterlin 44,48 %0,00
Altın 3.015 %0,15

Kira Yardımı Açıklaması Geldi! Kirada Oturanlara Aylık 3 Bin TL Kira Yardımı Yapılacak..

Kira yardımına ilişkin merak edilenler yanıt buluyor. Meclis'ten geçmesi beklenen teklif sonrasında neler yaşandı? 3000 TL kira yardımı nasıl alınır? Artan kira fiyatları sonrası müjdeli haber verildi. İşte gündeme bomba gibi düşen detaylar ve dahası haberimizde...

Para Logo
Google News

Kira yardımıyla ilgili güncel gelişmeler yaşanıyor. Kirada enflasyonun iyice artmasından sonra yaşananlar şaşırtıyor. Özellikle de bakanlıkların söz konusu gelişmeden ötürü harekete geçtiği belirtildi. Ev sahibi olmak gittikçe zorlaşmakta. Kira fiyatlarının yanı sıra ev fiyatları da bir anda yükseldi. Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı'nın bu konuda çalışmaları sürüyor. Peki ya Milletvekili'den gelen öneri ile birlikte ailelere 3 bin TL'lik kira yardımı yapılacak mı?

Meclis'te Görüşülebilir!

Kira yardımı ile ilgili yaşanan son dakika gelişmelerden sonra HDP Milletvekili Garo Paylan'dan teklif gelecek. Kira yardımının 3000 TL olarak belirlenmesi ve pek çok ailenin bundan yararlanması sağlanabilir. Belirli şartları karşılayanlar kira yardımı alabilecek mi göreceğiz. Meclis'in bu konuda nasıl adım atacağı merak ediliyor.

3 Bin TL Kira Yardımı

Kira yardımının 3 bin TL olması büyük ses getirecektir. Henüz resmi olarak açıklanmadı fakat bu konuda çalışmaların sürdüğü belirtiliyor. En kısa sürede kira yardımına ilişkin merak edilenler ortaya çıkacak. Dolayısıyla büyük bekleyiş sürüyor.

<