Euro 37,06 %0,25
Dolar 34,23 %-0,10
Sterlin 44,51 %0,49
Altın 3.012 %0,67

Kıdem Tazminatı Fiyatları Tamamen Değişti! Kıdem Tazminatı Fiyatı Ne Kadar?

Kıdem tazminatı kaç TL olacak? Merak edilen tazminat ödemesine ilişkin çeşitli gelişmelere yer verildi. Temmuz ayından itibaren yeni bir zammın yapılması bekleniyor. Dolayısıyla kıdem tazminatına yüzde kaç zam gelecek ortaya çıkacak. Güncel tavan fiyatına da değinildi.

Para Logo
Google News

Kıdem tazminatına gelecek zamla birlikte güncel değerleri öğreneceğiz. Tavan fiyatın belirlenmesi konusunda önemli duyurular yapılacak. Senede iki defa değişen kıdem tazminatı, çalışanların dikkatini çekiyor. Tazminat ödemesine ilişkin merak edilenler yanıt bulmakta.

Kıdem Tazminatı Kaç TL Olacak?

2021 yılı kıdem tazminatına baktığımızda 8 bin 651,62 TL olduğunu görüyoruz. 2022 yılbaşından itibaren asgari ücretle birlikte kıdem tazminatına da zam gelmişti. Önemli bir artış ile beraber 10.596 TL olduğu öğrenildi. Bu artışın yanı sıra Temmuz ayında yüzde kaçlık bir artış bizleri bekliyor olacak göreceğiz.

Ne Kadar Zam Yapılacak?

1 Temmuz'dan itibaren kıdem tazminatının 15 bin TL'nin üzerine çıkması beklenmekte. Dolayısıyla bu gelişme sonrasında işten çıkarılan veya haklı bir sebepten ötürü işten ayrılan kişiler daha fazla ödeme alabilecekler. Kıdem tazminatının belirleneceği zaman dilimine henüz birkaç ay var. Dolayısıyla büyük bekleyiş sürüyor ve yakında ortaya çıkacak gelişmelerle birlikte her şey daha net hale gelecek. Bakalım kıdem tazminatı beklentileri karşılayabilecek mi?

<