Euro 37,11 %-0,07
Dolar 34,29 %0,18
Sterlin 44,52 %0,04
Altın 3.017 %0,21

Kamu ve Özel Bankalardan Şok Hamle! Düşük Faizli Kredi Vereceklerini Açıkladılar!

Esnaf ve sanatkarlara düşük faizli kredi verilecek mi? Kamu ve özel bankalar için yapılan açıklamalar dikkat çekiyor. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnaflar için konuştu. Kamu ve özel bankaların düşük faizli kredi vermesi gerektiğini iletti.

ihtiyaç kredisi
Google News

Esnafın çeşitli borçlar içerisinde olduğu sendikalar tarafından belirtiliyor. Özellikle de ekonomik denge ile birlikte borçların gittikçe artması ve faiz nedeniyle kredi çekilememesi dikkat çekti. Şimdi bir konuda çağrıda bulunuluyor.

Salgından Sonra Esnaflar Zorda!

Salgınla birlikte esnafların borçlarının gittikçe arttığı belirtiliyor. Dolayısıyla Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken'den gelen açıklama oldukça önemliydi. Güncel gelişmelere yer vereceğiz.

Bankaların Kredi Vermesini İstedi

Palandöken, yaptığı açıklama ile kamu ve özel bankaların esnaflar ile sanatkarlara ucuz kredi vermedi gerektiğini söyledi. Bu gelişme ile birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Palandöken'den gelen açıklama doğrultusunda yaşananlar gözler önüne serildi:

"Sadece kamu bankaları değil, özel bankalar da ekonominin bel kemiği olan esnaf ve sanatkârlar için düşük faizli kredi imkanı sunmalı. Krediler ile yeni iş yeri açacak olan genç girişimcilerin de önü mutlaka açılmalı."

<