Euro 37,03 %0,17
Dolar 34,25 %-0,04
Sterlin 44,33 %0,27
Altın 2.999 %0,24

Kamu Bankaları Emeklilere Nakit Avans Vereceğini Duyurdu! Emekliler Sıraya Girdi!

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ın verdiği müjde dikkat çekti. Pek çok emeklinin yararlanabileceği nakit avans sistemi dikkat çekiyor. En az kaç bin TL nakit avans çekebilirsiniz? Faiz oranları ve vade sayısını da sizlerle paylaşacağız.

emekli
Google News

Kamu bankaları, emekliler için harekete geçti. Nakit avans sistemi ile pek çok kişi anında ödeme alabiliyor. Üstelik uygun faiz oranlarıyla verilecek bu avanstan sizler de yararlanabileceksiniz. Peki gerekli şartlar nelerdir? Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ın vermekte olduğu nakit avansa nasıl sahip olabilirsiniz? Nakit avansla ilgili bilinmeyenleri sizlerle paylaşacağız.

Nakit Avans Nasıl Alınır?

Nakit avansı almak isteyenler internet bankacılığı üzerinden kısa süre içerisinde bu işlemi gerçekleştirebilmekte. En az 1000 TL nakit avans alabileceksiniz. Bu sayede kısa süre içerisinde nakit avansınız hesabınıza gelecek. Bunu da çeşitli şekilde değerlendirmek sizin elinizde.

Emekliye Fırsatlar Sunuluyor!

Emeklinin alacağı nakit avans, 12 ay vade ile ödenebilir. Bu fırsat ise büyük dikkat çekiyor. Çünkü normalde emeklilerin sahip olduğu nakit avansların daha da düşük olduğu belirtilmekte. Alt limitin 1000 TL olarak belirtilmesi sevindirdi. Üst limit ise merak ediliyor. Konuya ilişkin şubelerden de gerekli bilgileri alabilirsiniz.

<