İslam Memiş'ten Kripto Para ve Altın Yorumu Büyük Ses Getirecek!

İslam Memiş'ten Kripto Para ve Altın Yorumu Büyük Ses Getirecek!

İslam Memiş'in piyasalara dair açıklaması büyük ses getirdi. Kripto para ve altına dair neler biliniyor? Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Öte yandan büyük bekleyişin sürdüğünü belirtelim. İslam Memiş'in uzmanlığını yine konuşturdu.

İslam Memiş'ten gelen haberle birlikte kripto para ve altın yorumu büyük dikkat çekiyor. Uzman ismin paylaştığı bilgiler ve dünya piyasalarına dair ifadeleri gündem oldu. Dolayısıyla güncel durumlar ve FED'den gelecek hamleler hakkında da neler düşündüğü öğrenildi. Piyasaların genel özetini de geçmesi dikkat çekti. İslam Memiş'in açıklamaları çok konuşulacağa benziyor.

Kripto Para ve Altın Yorumu Yaptı!

İslam Memiş'ten gelen açıklamada "Rakamsal değerlere bakalım, sonra genel toparlama yapalım. Borsa 3553 puan, yüzde 1'lik primle günü tamamladı. Borsa tarafındaki pozitif görünüm devam ederken benim beklentim daha aşağıda. Dolar TL kuru 18.56 ekranlarda, serbest piyasalarda 18.63-68 civarında. Bu taraftaki görünüm pozitif. ABD'de bu hafta piyasaların merakla beklediği enflasyon rakamı açıklandı. Yüzde 8.2 açıklandı, beklenti 8 idi, beklenti üzerinde geldi. Yani bu kadar faiz artırımına rağmen geçici değil kalıcı enflasyon varmış, rakamlar bunu gösteriyor. Agresif şekilde faiz artıran Fed 75 puanlık artırımları yaptı ama rakamlar ortada, düşüremiyorlar. Kasımda 75 baz puan daha yapılacak. Fiyatlama gerçekleşti. Çünkü dolar endeksi veriden sonra 113.83'e kadar yükseldi. Sonra geri çekildi. Çünkü, ABD'nin sorunu sadece enflasyon değil, kredilerle ilgili artış var, borsalarda balon var. Geçici enflasyon kalıcıya dönüştü, resesyon riski arttı. Ciddi anlamda canları yanacak." ifadesine yer verildi.