Euro 37,06 %0,23
Dolar 34,23 %-0,12
Sterlin 44,43 %0,30
Altın 3.006 %0,47

İslam Memiş'ten Altın Uyarısı! Güncel Altın Fiyatlarını Görenler Şok Oldu!

İslam Memiş, yaptığı altın fiyatı uyarısı ile gündeme geldi. Ünlü ismin gram ve ONS altın için söyledikleri şaşırttı. Peki altın hakkında neler biliyoruz? Son dakika altın fiyatları gelişmesi ve İslam Memiş'in fiyat tahminleri haberimizde yer alıyor. Yakından takip etmek istiyorsanız altına ilişkin bilinmeyenleri paylaştık.

altın
Google News

Altın fiyatlarına ilişkin İslam Memiş'ten gelen uyarılar dikkat çekiyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği İslam Memiş, nasıl bir açıklamada bulundu? Altın için yaptığı uyarılar ve çok daha fazlası gündeme geldi. Altın yatırımcılarının dikkatli bir şekilde dinlediği ünle isme dair detaylar ve çok daha fazlasına değineceğiz.

Altın İçin Tarih Verdi!

 Altın fiyatlarının yakında rekor seviyelere ulaşacağını belirten Memiş, 1450 dolar hedefini yineledi ve herkesi şaşırttı. Gram altındaki rekorun yanı sıra ONS altında da çeşitli yükselişler yaşanacağını belirtti. Dolayısıyla yatırımcıların yakından takip ettiği ünlü isim, kritik farkın ONS altın ile açılacağını söyledi.

Altın Rekor Kıracak mı?

İslam Memiş'e göre altın yakın zamanda rekor kırabilir. Özellikle de sene sonunda böyle bir beklentinin olduğu belirtiliyor. Dolayısıyla altına ve çeşitli dövizlere ilişkin bu tarz yorumların olduğunu söylemeliyiz. Bakalım ünlü piyasa analisti gerçekten de haklı çıkacak mı? Uzun vadeli altın yatırımının ileri seviyede kazanç getirebileceğini söylüyor.

<