Euro 37,16 %0,03
Dolar 34,18 %0,03
Sterlin 44,56 %0,12
Altın 2.997 %-0,46

İslam Memiş'ten Altın Uyarısı! Altın Fiyatları Düştükce Düşüyor..

Altın fiyatları neden düşüyor sorusunun yanıtı İslam Memiş tarafından verildi. Güncel detaylarla birlikte altına dair merak edilenleri sizlerle paylaşacağız. Öyle ki altın uzmanından gelen açıklamalar gündemde bomba etkisi yaratacak. Altın ve FED arasındaki ilişki gözler önüne serildi.

altın
Google News

Altın fiyatlarındaki güncel gelişmeler gözler önüne seriliyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği altına dair İslam Memiş'in açıklamaları çok konuşulacak. Öyle ki altın fiyatlarının baskılandığında yönelik düşüncesi gündeme bomba gibi düştü. Peki ya İslam Memiş altın fiyatları hakkında neler düşünüyor? İşte gelişmelerle birlikte merak edilenleri sizlerle paylaşacağız.

FED Faizleri Altını Baskılıyor mu?

Altının baskılandığı ve EMTİA fiyatlarının bu nedenle düşme eğilimde olduğunu belirtti. Dolayısıyla altın fiyatlarındaki düşüşle beraber FED faizlerinin artırılmasının bunda etkili olmasını neden gösterdi. 75 baz puanlık faiz artırımı beklentisi çok konuşulmuştu. Özellikle de hem TL hem de dolar bazlı altın fiyatlarının düşüşe geçmesi şok etkisi yarattı.

Altın Fiyatları Artacak mı?

Bu noktada çok fazla görüş bulunuyor. Yatırım tavsiyesi olmamakla beraber altın fiyatlarında miktarın artırılmasının daha doğru olacağı ve tuzağa düşülmemesi gerektiğini ifade etti. Altında, önümüzdeki günlerde bizleri nasıl bir gelişme bekliyor yakında belli olacak

<