Euro 37,15 %0,03
Dolar 34,28 %0,17
Sterlin 44,51 %0,04
Altın 3.015 %0,13

İslam Memiş'ten Altın Fiyatlarında Şok Analiz! Gram Altının Kaç TL'ye Yükseliçeğini Açıkladı

Altın fiyatları 1 Haziran 2022'den itibaren kaç TL olacak? Gram ve çeyrek altın yükselmeye devam edecek mi? Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken altınla ilgili bilinmeyenler yanıt buldu. işte altına dair fiyat listesi ve çok daha fazlası haberimizdeki yerini aldı. Gram altın 1300 TL olacak mı?

altın
Google News

İslam Memiş, altın üzerine yaptığı konuşmalarla gündeme geliyor. Öyle ki yaşanan gelişmeler gözler önüne serilecek. Pek çok kişinin yakından takip ettiği altın fiyatları ve dahası değerlendirildi. Gram ve çeyrek altın gittikçe artmaya başladı. Peki ya ONS altın kaç dolar olacak? Gram altın içi çeşitli tahminlerde bulunuluyor. Uzmanların yaptıkları paylaşımlara ve analizlere bakacak olursak neler yaşandığını anlayabiliriz.

Gram Altın 1300 TL Olur mu?

Gram altın için daha da fazla değer kazanacağı ve 1300 TL'yi geçebileceği söyleniyor. Haliyle İslam Memiş'in yaptığı çeşitli değerlendirmeler gündemdeki yerini aldı. Altın fiyatlarının 900 TL'nin üzerinde olması bir yana bu gelişme herkesi heyecanlandırdı. Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Altın Fiyatları Yükseliyor!

Birkaç haftadır altındaki ciddi yükselişi görmekteyiz. Bu durum herkesi heyecanlandırdı. Özellikle de altına dair gündemdeki çeşitli iddialar da yanıt buldu. Yatırımcılar, altının değer kazanmasıyla birlikte nereye kadar yükseleceğini merak ediyor.

<