Euro 37,16 %0,05
Dolar 34,28 %0,16
Sterlin 44,48 %-0,05
Altın 3.013 %0,08

İŞKUR'da Sınavsız 8500 TL Maaşlı Personel Alımı Fırsatı! Bu İşe Kimler Başvuru Yapabilecek?

İŞKUR'un yapacağı personel alımında 8500 TL maaş detayı dikkat çekti. Yüksek maaşlı işlere KPSS puanı önemli mi? Hangi şartlar aranıyor ve İŞKUR'a nasıl başvuru yapılacak? Detaylarıyla birlikte bilinmeyenlere değiniyoruz. İŞKUR üzerinden iş sahibi olabilirsiniz.

Para Logo
Google News

İŞKUR, son zamanlarda önemli iş ilanları ile adından söz ettiriyor. Bu zamana kadar pek çok kişinin istihdamına yardımcı oldu. Şimdi ise yüksek maaşlı iş arayanlar için çeşitli personel alımlarını duyuruyor. Bu duyurularla birlikte hangi şartlar ile personel alımlarının sağlandığı ortaya çıkacak.

Başvurularda KPSS Puanı Şart mı?

İş alımlarının bir kısmında KPSS puanının etkili olduğu görülüyor. Ancak bazı personel alımlarında da buna ihtiyaç duyulmamakta. Dolayısıyla başvurusunu yapacağınız işe göre değişkenlik gösterdiğini belirtelim. Yüksek maaşlı bazı işlerde aranırken bazı işlerde ise hiç bakılmayabiliyor. Genel olarak yapılacak işle ilgili mesleki şartlar ve yaş, beceri gibi faktörler öne geçmektedir.

Başvuru Nasıl Yapılır?

İŞKUR üzerinden çeşitli personel alımlarına başvuru sağlamak için e-devlet ile entegreli şekilde çalışan İŞKUR'a kaydolmalısınız. İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden bunu gerçekleştirebilirsiniz. e-devlet şifrenizi bilmeniz de önemlidir.

<