İŞKUR Binlerce Yeni Personel Alacak! İŞKUR Beden İşçisi Alım Şartları Neler?

İŞKUR Binlerce Yeni Personel Alacak! İŞKUR Beden İşçisi Alım Şartları Neler?

İŞKUR, bu sene beden işçisi alımı yapacağını duyurdu. Çeşitli firmalara aracı olan kurum, binlerce personel için istihdam sağlayacak. Peki beden işçilerinde alım şartı nelerdir? Kimler beden işçisi olabilir? İŞKUR'un en az ilkokul mezunu 20 bini aşkın personel aradığı öğrenildi. İşte İŞKUR iş başvurusuna dair detaylar...

İŞKUR 2021 yılında yeni personeller almak için harekete geçti. İlkokul mezunu personel alınacağı açıklandı. Üstelik başvuruların nasıl yapılacağı konusunda sizlere bilgi de vereceğiz. Toplamda yapılacak alımların 25.146 kişiyle sınırlı kalacağı belirtiliyor. Dolayısıyla sizler de başvuruda bulunarak personellerden biri olabilirsiniz. Peki hangi şartların karşılanması gerekmekte?

İŞKUR Personel Alımı Şartları

Öncelikle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanız gerekiyor. Beden işçisi olarak çalışacak kişinin vardiya sistemine göre hareket etmesi şart. Yaş aralığı 18 ila 45 arasında olmalı. Eğitim olarak ilköğretim mezunu şartı aranıyor. Meslekten mesleğe değişmekle beraber çeşitli firmaların B sınıfı sürücü belgesi aradığı bilinmekte.

İŞKUR Beden İşçiliği Başvuru

İŞKUR 2021 yılı güncel ilanı olan beden işçiliğine dair nasıl başvuru yapılacak açıkladık. İŞKUR'un resmi internet sitesine giriş yapıyorsunuz. Giriş işlemini bizzat e-devlet şifrenizle de gerçekleştirebilirsiniz. Daha sonra Meslek kısmından aramaya beden işçisi yazdığınızda karşınıza çıkacak çeşitli sonuçları değerlendirebilirsiniz. Başvurularınızı yapmanız bu kadar kolay.