Euro 37,04 %0,20
Dolar 34,22 %-0,14
Sterlin 44,38 %0,21
Altın 3.005 %0,45

İŞKUR 8 Bin TL Maaşla İş İlanı Duyurusunda Bulundu! Milyonlarca işsiz İşkur'a Koştu..

İŞKUR'dan yapılan paylaşımla birlikte yeni iş ilanları ortaya çıktı. 8 bin TL'yi geçen maaşlarla pek çok meslek için arayış sürmekte. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşacağız. Başvuru şartları ve mesleklere dair bilgiler de paylaşıldı.

2022-04-29_120005.
Google News

İŞKUR, 8 bin TL maaşlı iş ilanı ile dikkatleri üzerine çekti. Başvuru şartları ve çok daha fazlası merak ediliyor. Uygun çalışma koşullarına sahip olması nedeniyle çok fazla sayıda başvuru yapıldığı belirtildi. Peki kimler iş için başvuru yapabilecek? İŞKUR aracılığıyla sunulan istihdam fırsatlarına bir yenisinin daha eklendiği belirtildi.

İnşaat Mühendisi Aranıyor!

İŞKUR aracılığıyla çalışmak üzere inşaat mühendislerinin arandığı belirtildi. Ancak belirli şartları karşılamanız isteniyor. Bunlar arasında ise Bursa'da ikamet etmek de gerekmekte. Yalova yolundaki projeleri değerlendirme ve bu projeler üzerine çalışmanız istenecek. Dolayısıyla işi kabul etmeniz durumunda hangi şartların olduğunu da bilmeniz önemli.

Avukat Alımı da Yapılacak!

Öte yandan avukat alımının da yapılacağı belirtildi. Tüm bu detaylar ışığında bizleri neler bekliyor olacak hep birlikte göreceğiz. Son zamanlarda dikkat çeken İŞKUR ilanları, dolgun maaşları nedeniyle çok fazla kişi tarafından tercih ediliyor. Dolayısıyla sizler de İŞKUR'a başvuruda bulunabilirsiniz. Yeni ilanları da yine İŞKUR internet sitesi üzerinden kontrol etmek mümkündür. Başvuruda bulunmak da bir o kadar kolay hale geldi.

<