Euro 37,16 %0,11
Dolar 34,28 %0,16
Sterlin 44,48 %0,00
Altın 3.015 %0,15

İŞKUR 100 Binden Fazla Personel Alımı Yapacak! Başvurular Herkese Açıldı!

İŞKUR'un özel sektörde personel alımlarına bir yenisi daha eklendi. Peki ya kaç bin kişi alınacka? 100 bini aşkın kişinin alınacağı haberi iletildi. Üstelik meslek grupları hakkında da bilgi verildi. İŞKUR iş başvurusu nasıl yapılacak? Çalışmayı düşünenlere müjdeli haber verildi.

binlerce-personel-alimi-yapilacak-iskur-uzerinden-online-is-basvurusu--a4bd833m.
Google News

İŞKUR istihdam konusunda her yıl yüz binlerce kişiye umut oluyor. Dolayısıyla yapılacak yeni personel alımı da büyük dikkat çekti. Alımlara ilişkin merak edilenler ve çok daha fazlası yanıt bulacak. 18-60 yaş arasında herkesin başvurabileceği belirtildi. Peki ya hangi pozisyonlarda alım yapılacağı kesinleşti mi?

Hangi Pozisyonlarda Alım Olacak?

İş alımının hangi pozisyonlarda yapılacağı merak konusu haline geldi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve dahası haberimizde olacak. Beden işçisi, temizlik görevlisi, satış danışmanı, garson, makineci, konfeksiyon işçisi alımı olacağı şimdilik gelen bilgiler arasında. Üstelik toplamda 100 binden fazla personel alınacağı için kabul edilme şansınızın yüksek olduğunu belirtelim.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Özel sektördeki ihtiyacın karşılanması için personel alımı kaldığı yerden devam ediyor. Başvuruların ise İŞKUR internet sitesi üzerinden yapılabildiği belirtilmekte. Tüm bu gelişmelerle birlikte İŞKUR'un sağladığı fırsatlar başta olmak üzere pek çok pozisyonda görev alınabilir.

<