İş Bankası Kartı Olanlar Yaşadı! İş Bankası Gün ve Saat Verdi..

İş Bankası Kartı Olanlar Yaşadı! İş Bankası Gün ve Saat Verdi..

İş Bankası kredi kartı olan milyonları ilgilendiren bu gelişmede, harcama yaptıkça kazanabileceğiniz MaxiPuanlardan bahsedeceğiz. Market ve benzin ödemeleri gibi harcamalarda kredi kartınızı kullanmanız büyük öneme sahip. İşte İş Bankası'nın yeni kampanyaları...

İş Bankası kredi kartı olan pek çok kişi benzinden alışverişe kadar çeşitli kampanyaları değerlendirebilecek. Kazanacakları MaxiPuanlar ile kazanç sağlayabilirler. İş Bankası müşterilerinin katılabildiği kampanyalar hangileridir? Tek seferde yapacağınız harcamalarla beraber verilecek olan puanlar büyük dikkat çekmekte. Pek çok kişinin ödemelerini bu kampanyalara göre gerçekleştirdiği öğrenildi.

Benzin Kampanyası

İş Bankası kredi kartınız ile tek seferde yapacağınız 150 TL'lik benzin alışverişinde 10 TL'lik MaxiPuan veriliyor. Toplamda 50 MaxiPuan alabilirsiniz. Ancak minimum 150 TL'lik alışverişi her defasında farklı günlerde yapmak şartınız bulunuyor. Benzin kampanyasına olan talep gittikçe artıyor. Maximum, Maximiles, MercedesCard, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç ve Pati Kartlarından en az birine sahipseniz kampanyayı değerlendirebilirsiniz.

Bankamatik Kart ile Market Kampanyası

Market alışverişinizi İş Bankası bankamatik kartınız ile tek seferde 175 TL'lik alışveriş yaptıktan sonraki ilk 175 TL'lik alışverişinizde 10 TL MaxiPuan hediye edilecek. Toplamda ise 100 TL MaxiPuan kazanabilirsiniz. Böylelikle çeşitli harcamalarda bu MaxiPuanları kullanma imkanınız oluyor. İş Bankası'nın mobil uygulaması üzerinden kampanyalar hakkında bilgi sahibi olabilir ve çeşitli imkanları görebilirsiniz.