Euro 37,17 %0,05
Dolar 34,29 %0,19
Sterlin 44,48 %-0,05
Altın 3.012 %0,03

İndirimli Akaryakıt Kampanyası Başladı! 15 Ağustos'a Kadar Ucuz Benzin, Dizel ve LPG Satılacak!

Daha uygun fiyatlı akaryakıt satın almak isteyenlere müjdeli haber verildi. Benzin, dizel ve LPG alışverişlerinde indirim yapılacak. 1 Temmuz'dan 15 Ağustos'a kadar indirimli akaryakıt satın alabileceksiniz. İşte kampanyaya dair detaylar ve uygun fırsatlar haberimizde yerini aldı.

akaryakıt.
Google News

Akaryakıt fiyatlarındaki gelişmeden sonra çeşitli akaryakıt istasyonlarının uyguladığı kampanyalar büyük dikkat çekiyor. Benzin, dizel ve LPG'deki güncel fiyat gelişmeleri bir yana kampanyalar da merak edilmekte. Pek çok kişi bu şekilde alışveriş yaparak indirimli benzin ve dizel satın almayı hedeflemekte. 

Shell'den İndirimli Benzin Dizel Kampanyası

Shell istasyonları üzerinden yapacağınız benzin, dizel ve LPG alışverişinde 40 TL'ye 10 TL indirim kazanacaksınız. Bu şekilde pek çok kişinin çok daha uygun fiyata akaryakıt satın alabileceği ortaya çıktı.

50 TL İndirim Yapılacak

Akaryakıttaki toplam indirimin 50 TL olacağı belirtildi. 200 TL ve üzeri 4. alışverişinizle birlikte 50 TL'lik indirim sizin olacak. Öte yandan kampanyaya katılım koşullarını iyi incelemeniz gerekiyor. Gerekli şartları karşılamanız halinde kampanyadan faydalanabileceksiniz. Çeşitli detaylar ve çok daha fazlası için Shell'in resmi internet sitesi üzerinden de bilgi alabilirsiniz.

<