İlk Zam Haberi Şeker'den Geldi! Şekere %8 Zam Geldi!

İlk Zam Haberi Şeker'den Geldi! Şekere %8 Zam Geldi!

Türkşeker'den gelen hamle herkesi şaşırttı. Öyle ki %8'lik zamla birlikte neler yaşanacağı merak ediliyor. Güncel gelişmeler ışığında ne gibi detaylar ortaya çıkacak göreceğiz. Son zamanlara damgasını vuran Türkşeker, farkını ortaya koydu. İşte Türkşeker'den gelen zam hamlesi...

Türkşeker'den gelen açıklama doğrultusunda şeker fiyatlarının %8 arttığı öğrenildi. Peki ya güncel olarak neler biliyoruz? Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve dahası ortaya çıkıyor. Öte yandan bilinmeyenler de gözler önüne serildi. Türkşeker'in aldığı karar resmi internet sitesinde yayınlandı.

15 TL'den 16,20 TL Oldu

Şekerin kilosu 15 TL'den verilmekteydi. Yeni zam kararı ile birlikte 16,20 TL'den satılacağı ortaya çıktı. Bu gelişmenin piyasalara nasıl yansıyacağı ise merak ediliyor. Gelinen noktada bizleri neler beklemekte? Güncel bilgiler ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Öte yandan resmi açıklama ise gözler önüne serildi.

Türkşeker'den Açıklama!

Türkşeker'den gelen resmi açıklamada "2022-2023 pazarlama yılı şeker satışlarımız 10.10.2022 tarihinde başlayacak olup, ERP sisteminde tanımlanan fiyatlar üzerinden gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda imalatçılara, kapasite raporu veya resmi kurumlardan alınan evraklarla satış yapılmaya devam edilecektir" ifadesine yer verildi. Öyle ki güncel bilgilerle birlikte zam kararının etkileri yakında ortaya çıkacaktır diye düşünüyoruz.