Euro 37,11 %-0,07
Dolar 34,29 %0,18
Sterlin 44,52 %0,04
Altın 3.017 %0,21

İkinci El Araç Satışlarında Şok Düşüş! Araç Fiyatlarında Çekilme Var!

İkinci el online araç pazarındaki son durum gözler önüne serildi. Otomobil satışının gittikçe azalması piyasaları olumsuz etkiliyor. Peki ya ikinci el otomobilleri ile ilgili neler biliyoruz? Araçlarda ÖTV indirimi yapılacak mı? İşte güncel detaylar haberimizde yerini aldı.

Suzuki'den Sıfır Otomobil Kampanyası! Düşük Faizli Suzuki Swift, Vitara ve Jimny Otomobil Kredisi
Google News

İkinci el online otomobil pazarından elde edilen veriler fazlasıyla şaşırttı. Çünkü araç satışlarında beklentilerin de üstünde çıkacak bir düşüş var. Haliyle piyasanın bu kadar durgunlaşmasına anlam verilemedi. Güncel gelişmelerle birlikte ÖTV beklentisinin gittikçe arttığı görülüyor.

ÖTV İndirimi Olacak mı?

Araçlarda ÖTV indiriminin olup olmayacağı merak konusu haline geldi. Bu gelişme sonrasında ikinci el online araç satışlarının yüzde kaç azaldığı belirtildi. Çeşitli verilerle birlikte %45'lik bir düşüş olduğu görülüyor.

En Çok Volkswagen Satıldı!

Öte yandan en çok satılan otomobil markasının Volkswagen olduğu öğrenildi. İkinci el piyasasındaki bu durumla birlikte Volkswagen Passat'a olan ilginin büyük olduğunu belirtelim. Güncel gelişmelerle birlikte otomobil piyasasının nabzını tutmaya devam edeceğiz. Merak edilenler de bu sayede yanıt bulacak.

<