İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara 1 Yıl Boyunca 600 TL Ödeme Yapılacak..

İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara 1 Yıl Boyunca 600 TL Ödeme Yapılacak..

İlk ödemelerin Kurban Bayramı öncesinde yapılacağı destek programına ilişkin detaylar paylaşıldı. Aylık ödemelerle birlikte toplamda 7200 TL kime verilecek? Aile Destek Programı'na nasıl başvuru yapılır? Milyonlarca vatandaşın faydalanacağı nakdi yardım fırsatı şimdiden dikkat çekti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın yanı sıra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da vermiş olduğu müjdeli haber gündeme geldi. Aile Desteği Programı neticesinde toplamda 15 milyar TL'lik destek paketi ortaya çıktı. Peki ya kimler bu ödemeden yararlanabilecek? Özellikle de sosyal yardıma muhtaç olan ailelerin yapacağı başvurular dikkate alınacak. Aylık olarak sağlanabilecek ödemelere dair merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.
Aylık Düzenli Ödeme Yapılacak!
Ailelerin gelir durumuna bağlı olarak 450 ila 600 TL'lik ödemelerin aylık yapılacağı belirtildi. Dolayısıyla bu ödemelerle birlikte başvurular da merak konusu haline geldi. Nasıl başvuru yapılacağı konusunda neler biliyoruz? Aile Desteği Programı kapsamında sizler de ödeme almak istiyorsanız başvurularınızı  e-Devlet ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığıyla sağlayabilirsiniz.
Yıllık 7200 TL Verilecek!
Öte yandan yıllık ödenecek en yüksek tutarın 7200 TL olacağı belirtildi. Alacağınız aylık ödemeye göre toplamda 12 ay hesabınıza para yatırılacağını belirtelim. İlk ödemenin ise Kurban Bayramı öncesinde yapılacağı belirtildi. Şimdiden pek çok kişi başvuru yapmaya başladı.