Euro 37,17 %0,08
Dolar 34,28 %0,17
Sterlin 44,57 %0,14
Altın 3.000 %-0,38

İhtiyaç Kredisi Çekmeyi Düşünenlere Acı Haber Geldi! İhtiyaç Kredi Faiz Oranları Resmen Uçtu!

İhtiyaç kredisindeki son detaylar şaşırttı. Faizlerin artması sonrasında güncel faiz oranı merak edilmişti. İşte ihtiyaç kredisindeki faiz artışıyla birlikte vatandaşın nasıl kredi çekeceği ve son 4 yıldaki artışa ilişkin veriler haberimizde yer alıyor. Milyonlarca banka müşterisi bu habere çok şaşırdı.

ihtiyaç kredisi
Google News

İhtiyaç kredisindeki son durum gözler önüne serildi. 4 yıl içerisinde yapılan artışa bakacak olursak aradaki fark oldukça büyük. Son olarak gelen faizin yüzdesi ise rekor niteliğindeydi. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşacağız. Şu an ihtiyaç kredisi faizinin yüzdesi kaçtır? Detaylar yazımızda yerini aldı.

İhtiyaç Kredisinde Son Durum!

İhtiyaç kredisi faizinin geçtiğimiz hafta %35,41'e yükseldiği görüldü. Dolayısıyla güncel detaylar ve çok daha fazlası gündem haline geldi. Peki ya kaç baz puanlık artış yapıldı? Gelen son bilgilere göre 800 baz puana yakın bir artış olduğu görülüyor. Haliyle bu durum kredi çekmek isteyenleri zorlayacak.

İhtiyaç Kredisi Çekmek Zorlaştı

İhtiyaç kredisinin geri ödemeleri nedeniyle zorlaştığı belirtiliyor. Eğer kredi çekmeyi planlıyorsanız faizlere göre hesap yapmanız gerekecek. Geçtiğimiz 4 yıla göre iyice yüksek olmasından ötürü şaşırttı. Vatandaş, ihtiyaç halinde çekebileceği kredi için yüksek miktarda faiz ödeme durumu ile karşılaşabilir.

<