Euro 36,96 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,31 %-0,33
Altın 2.991 %-1,20

Hyundai Piyasaları Alt Üst Edecek! 120 bin TL'ye Sıfır Araç Satacak..

Hyundai'nin Türkiye piyasasına getirmesini beklediğimiz bir aracı daha ortaya çıktı. Yeni Hyundai Casper Van'ın fiyatı ve özellikleri çok konuşulacak. Peki otomobil ne kadara satılacak? Lansmana özel 120 bin TL gibi bir fiyatın biçilmesi bekleniyor. İşte araç fiyat ve özelliklerinde güncel gelişmeler...

hyundai-subat-ayi-sifir-arac-kampanyalari.
Google News

Hyundai, Asya piyasasının sunmuş olduğu ucuz ve kaliteli araç anlayışını ülkemize getirmeyi hedefliyor. Yakın zamanda Türkiye pazarında görebileceğimiz bir otomobil modelinden bahsedeceğiz. Boyutundan özelliklerine kadar diğer araçlara göre daha farklı olan bu model, büyük dikkat çekti. Fiyatı ise oldukça uygundu. Öyle ki Türkiye'de satılacak olması durumunda dahi vergilere rağmen yine uyguna denk gelecek. Peki hangi otomobilin satışa sunulması planlanıyor? Hyundai'nin Güney Kore'de de sıkça sattığı modele değineceğiz.

Yeni Hyundai Casper Van Geliyor!

Yeni Hyundai Casper Van ile pek çok otomobil sevdalısı ticaret araçlarına ayrı ilgi duyacak. Ticaret ile ilgilenenlerin tercih ettiği modellere bir yenisi daha eklenecek. Bu otomobilin pek çok özelliği bulunuyor. Aralarında hız sabitleyici, şerit takip asistanı, ön çarpışma uyarısı ve uzun far asistanı da dahil olmak üzere donanımsal olarak zengin bir araç.

Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Yeni Hyundai Casper Van'ın fiyatına ilişkin 11.400 dolar deniyor. Ancak lansman olacağı için 9600 dolara kadar düşmesi beklenmekte. Üstelik fiyatın TL cinsinden değeri ise ortalama 120 bin TL ila 130 bin TL seviyesinde olabilir.

<