Honda CR-V Fiyat Listesinde Büyük Fırsat! Honda'dan Uygun Fiyatlı Sıfır Otomobiller Tam Fiyat Listesi

Honda CR-V Fiyat Listesinde Büyük Fırsat! Honda'dan Uygun Fiyatlı Sıfır Otomobiller Tam Fiyat Listesi

Honda'nın 2021 model otomobil kampanyası dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. CR-V model araçlarda satışlar bir anda arttı. Honda'nın kredili sıfır otomobil satışına dair çeşitli detaylar paylaşıldı. Peki otomobil satış kampanyası ne zaman bitecek? İşte merakla beklenen Honda CR-V araç satışında kredi, faiz oranı ve vade bilgisi...

Honda, son aylarda özellikle de ülkemizde önemli sıfır otomobiller satıyor. Satış miktarını iyice artıran otomobil üreticisi, yaptığı kampanyalarla da adından söz ettiriyor. Pek çok kişinin merak ettiği 2021 model CR-V ile ilgili bazı gelişmeler yaşandı. Eğer sizler de otomobil satın almak istiyorsanız Honda'nın kampanyasına göz atabilirsiniz.

Honda CR-V Satışında Kampanya!

Honda'nın CR-V model otomobilini satın almak isteyenler uygun faiz oranlarının yanı sıra yüksek vade seçenekleriyle karşılaşıyor. Özellikle de kredi miktarının buna göre düzenlendiği belirtildi. 12 ay boyunca %0,99 faiz oranı ile satın alabilirsiniz. 150 bin TL'lik kredi ile beraber yeni model bu otomobil sizin olabilir. Kampanyanın ne zaman sona ereceği merak ediliyor.

30 Kasım'da Bitecek!

Honda'nın 5 Kasım'da başlayan kampanyası 30 Kasım'da sona erecek. Bu nedenle Honda CR-V otomobil satışına dair kampanyayı inceleyebilirsiniz. Son aylarda artan araç zamlarının yanı sıra uygun kredili otomobil satışları iyice arttı. Pek çok marka, ülkemizde araçların satılması için kredi seçeneklerini genişletiyor. Bu da müşterilerin dikkatini çekiyor ve otomobil satışlarına yansıyor.