Honda Civic Arabaların Fiyatları Yükseldi! İşte Güncel Honda Civic Fiyat Listesi

Honda Civic Arabaların Fiyatları Yükseldi! İşte Güncel Honda Civic Fiyat Listesi

Honda, Civic model araçlarında büyük bir zam uyguladı. 2021 model araçlar, şok zamla müşterilerin dikkatini çekti. Eylül ve Ekim ayı fiyatlarına baktığımızda bazı modellerde 70 bin TL'ye yakın bir fark görülüyor. Peki Honda Civic 2021 model otomobillerin yeni fiyatı kaç TL? Özellikleriyle dikkat çeken o sıfır araçlar...

Honda, yeni sezonda araçları için önemli bir zam artışı gerçekleştirdi. Pek çok kişinin merak ettiği bu artışla birlikte 2021 model Honda Civic araçları dikkat çekiyor. Güvenlik ve konforun bir arada olduğu araçtaki özellikler dikkatleri üzerine çekti. Fakat tüm bu gelişmelerin yanı sıra Eylül ile Ekim ayı arasındaki fark gözler önüne serildi. Oldukça yüksek bir zam geldiği için müşteriler satın almada zorluk yaşadı. Peki Eylül ile Ekim ayı arasındaki fiyat farkı ne kadar? Pek çok modelde yüksek farklar oluştuğunu söylemeliyiz. İşte merak edilen araç fiyatları ve fiyatlara ilişkin son bilgiler...

2021 Honda Civic Araç Fiyatları

Sedan 1.6L ECO Elegance Benzin/LPG CVT Otomatik model Eylül ayında 265.288 TL'ye satılmaktayken Ekim ayına geçtiğimizde bu fiyat 334.300 TL'ye yükseldi. Yaklaşık 70 bin TL'lik artış ile bir anda tercih listesinden düştü.

Sedan 1.6L ECO Executive Benzin/LPG CVT Otomatik fiyatında ise kısmen daha düşük bir zam uygulandı. Fiyatı bir aylık süre ile 340.700 TL'den 357.800 TL'ye yükselmiş bulunuyor. Dolayısıyla fiyattaki değişim ortalama 17 bin TL civarında gerçekleşti.

Sedan 1.5L VTEC Turbo Benzin Elegance CVT Otomatik modeline baktığımızda yine yaklaşık 17 bin TL fark ile Ekim ayında zamlandığını söyleyebiliriz. Kısa süre içerisinde Honda araçlarına gelen bu zam, vatandaşı etkiledi. 341.200 TL Eylül ayı fiyatıyken artık 358.300 TL'ye satılıyor.