Euro 37,01 %0,15
Dolar 34,26 %-0,03
Sterlin 44,33 %0,17
Altın 2.990 %-0,06

Honda Accord Şubat Ayına Özel İndirim Kampanyasını Başlattı! Honda Accord Fiyatı Ne Kadar Oldu?

Honda Ekim 2021'de çıkarmış olduğu yeni model Honda Accord'un fiyatlarını değiştirdi. 2022 Şubat ayı itibariyle otomobilde yaşanan gelişmeler dikkat çekti. Honda Accord'la ilgili merak edilenler gün yüzüne çıktı. Donanımsal özellikleri nedeniyle kendi sınıfındaki araçlardan daha farklı olduğu anlaşılıyor. İşte Yeni Honda Accord fiyatları...

Honda Accord
Google News

Honda, yeni model otomobilleri ile dikkatleri üzerine çekti. Otomobillerin 2022 yılında ucuzlamasıyla birlikte Şubat ayı güncel fiyatları paylaşıldı. Peki sıfır araç satın alacaklar ne kadar ödeme yaparak Yeni Honda Accord'a sahip olabilir? Çip kriziyle birlikte artan fiyatlar gözler önüne serilmişti. Fakat aradan geçen 2 yılın ardından fiyatlarda bir gerileme söz konusu. Yine de enflasyona ve çeşitli üretime bağı sıkıntılardan tam anlamıyla kurtulunamadı. Honda otomobillerindeki fiyat listesi diğer markalara biraz daha önde. Çünkü Honda, performans bakımından da beklentileri karşılayan otomobillere sahip.

Fiyatlar Uygun Gözüküyor!

Yeni Honda Accord için oluşturulan fiyat listesi, sunulan özelliklere göre oldukça uygun gözükmekte. Pandemiden sonra fiyatlar artsa da mevcut durumda diğer otomobiller arasında tercih edilme ihtimali oldukça yüksek duruyor. Çıktığı ilk günden bu yana değeri yüz binlerce TL arttı fakat diğer otomobillerde de benzer durumlar yaşandı.

Yeni Honda Accord Şubat 2022 Fiyat Listesi

1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik Executive

Satış fiyatı: 784.674 TL

 

1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik Executive+

Satış fiyatı: 815.275 TL

<