Euro 37,04 %0,20
Dolar 34,22 %-0,14
Sterlin 44,38 %0,21
Altın 3.005 %0,45

Hızlı Bir Şekilde Emekli Olmak Bu Yöntemle Mümkün! İsterseniz Hiç Çalışmamış Olun..

Milyonlarca emekli adayının yaş nedeniyle beklemesinden ötürü nasıl erkenden emekli olabileceklerini açıklıyoruz. SGK'nın sunduğu fırsatlarla birlikte hızlı şekilde emekli maaşınızı almaya başlayabilirsiniz. Peki bu nasıl gerçekleşecek? İşte erken emeklilikte yeni dönem...

erken_emeklilik_icin_farkli_yollar_ortaya_cikti_h61328_a0c33.
Google News

Emeklilik konusunda genel olarak sigorta primi, sigorta giriş tarihi ve sigortalılık süresi olarak üç kalem öne çıkar. Dolayısıyla siz bu şartları karşıladığınız sürece emekli olabilirsiniz. Ancak kimi zaman yıllarca emeklilik adına beklemek zorunda kalabiliyorsunuz. Sigorta priminizin belirli bir kısmı dolmuş olmasına rağmen emeklilikte sorun yaşıyorsanız ne yapmalısınız? Emeklilik için daha fazla beklemeden birazdan sayacağımız yöntemi uygulamanız sizin için daha iyi olacaktır.

SGK'ya Başvurun!

İsteğe bağlı sigortalılık ile sigorta priminizi ödeyebilir ve bu şekilde emeklilik işlemlerinizin başlamasını sağlayabilirsiniz. Normalde bu yönteme vatandaşların önemli bir çoğu itibar etmemekte. Fakat yıllarca beklemektense bu hamleyi yapmanız sizin yararınıza olacaktır. Son zamanlarda 2022 yılı emeklilik için gerekli şartlar araştırılır hale geldi.

Eksik Sigorta Priminizi Ödeyin!

Her şey tamamsa ve tek eksik sigorta primiyse bunu sağlamanız mümkündür. Dolayısıyla eksik sigorta priminizin hesaplanmasını sağlamalı ve daha sonra bu borcu ödemelisiniz. SGK bu konuda vatandaşlara kolaylık sağlıyor.

<