Euro 37,07 %0,27
Dolar 34,23 %-0,10
Sterlin 44,50 %0,48
Altın 3.013 %0,69

Herkesin Yıllardır Emek Verdiği BTC(Bitcoin) Madenciliği Bitiyor mu? Uzman Üzücü Haberi Duyurdu!

BTC kazımı ile ilgili yeni haberler paylaşıldı. Bitcoin'in yakında tarih olacağı ifade ediliyor. BTC madenciliğinde büyük son yaklaştı mı? Madencilik işiyle uğraşanlar yakın zamanda farklı bir ağa katılabilir. Çünkü Bitcoin ağındaki toplam sınıra ulaşılmasına az bir zaman dilimi kaldı.

btc madenciliği
Google News

Bitcoin'de büyük bir gelişme yaşanacak. Yıllardır devam etmekte olan BTC madenciliğine ilişkin çeşitli ifadelere yer verildi. 19 milyon BTC, kazım miktarı 21 milyona ulaştığında madencilik sona erecek. Dolayısıyla yakın zaman sonra BTC madenciliği tarihe karışabilir. Ancak diğer altcoinlere büyük bir yoğunluk olacağı tahmin edilmekte. Dolayısıyla madencilikle ilgili merak edilenler yanıt buluyor.

 1 yılda 15 Milyar Dolar Gelir

Öte yandan BTC ağındaki madencilikten son 1 yılda 15 milyar dolar gelir elde edildiği öğrenildi. Bu gelişmeyle birlikte madenciliğin önemli bir gelir kapısı olduğu görülüyor. Söz konusu madencilikte ETH ve diğer altcoinlerdeki son durum da merak edilmekte. Blok sayısının 730 bini geçmesi de gözden kaçmadı. Bitcoin yakın zamanda tarih olabilir.

Değe Kaybeder mi?

Bitcoin'in kazımı sona erdiğinde BTC'nin değeri bundan nasıl etkilenir merak ediliyor. Henüz net bir açıklama yapılmış değil fakat BTC için verilecek reaksiyonun ne olacağını da yakın zamanda öğreneceğiz. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor ve BTC kazımı dur durak demeden devam ediyor.

<