Euro 37,04 %0,20
Dolar 34,22 %-0,14
Sterlin 44,38 %0,21
Altın 3.005 %0,45

Hazine ve Maliye Bakanı Faizsiz Kredi Fırsatını Açıkladı! Yatırımcılar ve İhtiyaç Sahipleri Akın Etti!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den gelen açıklama ile girişimcilere kredi verileceği öğrenildi. Peki hangi girişimciler faizsiz kredi fırsatından yararlanabilecek? Son dakika gelişmesini sizlerle paylaşıyoruz. Faizsiz kredi şartları ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor.

Para Logo
Google News

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyadaki paylaşımı ise çok konuşuldu. Girişimcilere faizsiz kredi vereceği öğrenildi. Böylelikle pek çok kişi fırsattan yararlanabilecek. Söz konusu girişimci kredisiyle ilgili bizleri neler bekliyor? 6 farklı girişim grubuna bu kredinin verileceğini biliyoruz. Üstelik detaylar infografikte açıklandı. Böylelikle fikri olup hayata geçirmek isteyenler bir an önce bunu yapabilecek.

Girişimcilere Faizsiz Kredi Veriliyor

Girişimciler faizsiz kredinin tadını çıkarabilecek. Çeşitli şartlar sağlandığı vakit kredi çekebileceksiniz. Üstelik hangi girişimci grubuna bu fırsatın sağlanacağı da merak ediliyor. Yapılan açıklama ve paylaşılan bilgi doğrultusunda sizlere güncel gelişmeleri aktarıyoruz.

Kimler Kredi Çekebilecek?

Açıklanan girişimci grupları ise "genç girişimci", "cesur girişimci", "usta girişimci", "tekno girişimci", "halk girişimci" ve "girişimci esnaf" olarak belirtildi. Dolayısıyla bu gruplardan birine uyuyorsanız sizler de kredi alma hakkınızı değerlendirebilirsiniz. Aklında fikri olup hayata geçirme konusunda sıkıntı yaşayanlara destek sunan devlet, bunu çeşitli faizsiz kredi paketleri ile sağlıyot.

<