Euro 37,00 %0,06
Dolar 34,24 %0,01
Sterlin 44,46 %0,06
Altın 3.024 %-0,11

Hastaneye Personeli Alımları Başladı! Net Maaş 5100 TL Veriliyor.

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi için yapılacak kamu personeli alımına ilişkin gelişmeler yaşandı. Toplamda 59 personelin alınacağı ve lise mezunu şartının da arandığı belirtiliyor. İlgili bölüme göre önlisans, lisans veya lise şartı istenmekte. KPSS puan türünün de önemi bulunmakta. Yüksek maaşlı personel alımları için başvurular ne zaman başlıyor?

2588.
Google News

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nin alacağı personel alımlarına ilişkin çeşitli bilgiler paylaşıldı. Hemşire, temizlik personeli, ağız ve diş sağlığı teknikeri ve röntgen teknisyeni alınacağı açıklandı. Peki alımlar nasıl gerçekleşecek? Mesleğe göre değişmekle beraber lise ve üniversite mezunu şartı aranıyor. Ayrıca KPSS sınav sonuçlarının etkili olup olmadığı da merak edilmekte.

Hastaneye Kaç Personel Alınacak?

Toplamda 59 personel alınacağı açıklandı. Bu personellerin 58'i özel bütçe ile karşılanacakken 1'i döner sermaye ile alınacak. Personel alımlarında 53 hemşire, 1 temizlik görevlisi, 1 ağız ve diş sağlığı teknikeri ve 4 tane de röntgen teknisyeni alımı yapılacak. KPSS puanları bölümle bağlantılı olmakla beraber 2020 yılı puanlarına bakılacak.

Lise Mezunu Aranıyor!

Lise mezunu temizlik personeli alımı yapılacak. Ayrıca lise mezunu olan kişinin 2020 yılı KPSS P94 puanına dikkat edilecek. Bu nedenle lisans, önlisans ve lise mezunu eğitim durumlarına dikkat edilerek başvurunun yapılması gerekmekte. Kamu personeli alımında KPSS puanının da etkili olduğunu bir kez daha vurgulayalım.

Başvurular Ne Zaman Başlıyor?

Başvuruların ne zaman biteceği açıklandı. 23 Kasım 7 Aralık arasında geçerli olacak başvuruları üniversitenin ilgili insan kaynakları bölümüne yapmanız gerekmektedir.

<