Halkbank'tan 29 bin TL Promosyon Müjdesi Verildi! Rekor Oranda Promosyon Veriliyor!

Halkbank'tan 29 bin TL Promosyon Müjdesi Verildi! Rekor Oranda Promosyon Veriliyor!

Halkbank, promosyon ödemelerinde adeta çığır açtı. Öyle ki yapacağı promosyon ödemesinde 29 bin TL'ye kadar yükseltti. Peki kimler bu fırsattan yararlanıyor? Hangi çalışanlar promosyonda rekor para alacak?

Halkbank'ın mutabakat sağladığı Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü, bünyesinde çalışanlar için 29 bin TL'lik promosyona imza attı. Banka, kurumun personellerinin her birine 29 bin TL'lik ödeme gerçekleştirecek. Rekor orandaki promosyon büyük ses getirdi.

Promosyonda Büyük Artış Var!

2023 yılında kurumlara ödenen promosyonlar her seferinde artıyor. Son olarak promosyon haberi Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü'nden geldi. Duyuru ile birlikte yapılacak ödemeler belli oldu. Ödemelerin bir kısmı parapuan olarak verilecek, kalan kısmı ise nakit promosyon olarak ödenecek. Personeller, promosyon ödemelerinin hesaplara ne zaman yatacağını da merak ediyor.

Müdürlükten Promosyon Duyurusu

Çalışanlara ödenecek promoyon hakkında duyuruda bulunan Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü, "Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Halk Bankası arasında 3 yıl boyunca sürecek maaş anlaşması yapılmıştır. Anlaşma ile personelimize maaş miktarına bakılmaksızın 29.000 TL promosyon ödemesi yapılacaktır. Bu ödemenin 25.200. TL’si peşin olarak, (25.200 TL nakit, 3800 TL Para Puan) olarak yatırılacaktır. Tüm Sağlık çalışanlarımıza hayırlı olsun.”  açıklamasında bulundu.