Euro 37,08 %0,30
Dolar 34,22 %-0,13
Sterlin 44,48 %0,44
Altın 3.008 %0,55

Halkbank Emeklilerin Beklediği Haberi Duyurdu! İhtiyacı Olana 25Bin Lira Verecek!

Halkbank'ın sunduğu kredi fırsatı emeklileri çok sevindirecek. Mutlu Emekli Kredisi ile birlikte pek çok kişi uygun faiz oranıyla kredi çekiyor. Peki kredi çekmek için gerekli şartlar nelerdir? Kredi başvurusunda düşük faiz oranı için bazı şartların karşılanması gerekiyor. İşte 25 bin TL ve üstü kredi için yapılması gerekenler...

Para Logo
Google News

Halkbank, emeklilere sunduğu kredi fırsatıyla adından söz ettiriyor. 25 bin TL'lik kredi için ne yapılması gerekmekte? Çeşitli şartları karşılamanız dahilinde uygun fırsatlarla kredi çekme hakkına erişeceksiniz. Üstelik faiz oranı da ona göre düşük olacak. Dolayısıyla ihtiyaç kredisi çekmek isteyenlerin dikkatini çeken bu fırsatı sizlerle paylaşıyoruz.

Mutlu Emekli Kredisi Başvuru Şartları

Halkbank'ın Mutlu Emekli Kredisi ile birlikte faiz oranı oldukça düşüktür. Yüzdelik olarak 1,55 faiz oranından başlayacak kredinin çeşitli koşulları karşılamanız durumunda tarafınıza verileceğini belirtelim. Kredi şartları aşağıda yer alıyor:

  • Halkbank hesabında en az kredi taksit tutarı kadar açık hesap olunmalı
  • Kredi kartı başvurusu yapılmalı
  • 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı verilmeli
  • Hayat sigortası yaptırılmalı
  • İnternet, diyalog ya da mobil üyeliklerden herhangi birini yaptırmayı gerektiriyor.

Ne Kadar Kredi Verilecek?

Halkbank'ın vereceği krediye doğrudan başvuru yapacaksanız faiz oranı %1,68  olarak uygulanabilir. Dolayısıyla başvurulara dikkat etmeniz gerekiyor. 50 bin Tl altındaki kredilerde 36 ay vade uygulanırken 50 bin TL üstü kredilerde ise 24 ay vade uygulanmaktadır.

<