Halk Ekmeğe Zam Geldi! Üç Büyükşehirde Fiyatlar Arttı! Halk İsyan Etti!

Halk Ekmeğe Zam Geldi! Üç Büyükşehirde Fiyatlar Arttı! Halk İsyan Etti!

Halk Ekmek'e ait ekmek fiyatlarında ciddi bir artış oldu. Güncel ekmek fiyatları beklentilerin de üzerinde çıktı. Yeni ekmek fiyatını duyanlar şaşırdı. Piyasadan daha ucuza satılmasına rağmen ciddi oranda bir artış görüldü. İşte güncel gelişmeler ve dahası haberimizde yerini aldı.

Halk ekmeğe yapılan zam dikkat çekiyor. Üç büyükşehire ait belediyeden çıkan karar dikkat çekti. Normal ekmek fiyatına göre uyguna satılan Halk Ekmek, şu sıralar yapılan zamla adından söz ettiriyor. Zam oranı ve çok daha fazlası gözler önüne serildi.

Halk Ekmeğe %50 Zam!

Halk Ekmek, 2 TL'ye satılan ekmeği artık 3 TL'ye satacak. Bu gelişme ile birlikte normalde 4 TL olan ekmekten hali hazırda ucuz ancak bu artışın oranı oldukça fazla. Zamla birlikte vatandaş artan fiyatlara tepki gösterdi. Güncel gelişmelerle birlikte yapılan açıklamada da çeşitli detaylara yer verildi.

Zam Açıklaması Yapıldı

Halk Ekmek kanadından gelen açıklamada ise "Ankara Halk Ekmek'in ürettiği 250 gram ekmeğin perakende satış fiyatı, 8 Ağustos 2022 tarihi itibarıyla kâr elde etmeksizin ve maliyetine 3 lira olarak belirlenmiştir. Piyasada 200 gram normal ekmek halen 4 TL'ye satılmaktadır. Yeni uygulama İstanbul, İzmir ve Etimesgut Halk Ekmek ile eş zamanlı olarak başlayacaktır."  ifadesine yer verildi. Diğer büyükşehir belediyelerinde de geçerli olacak bu artışla birlikte güncel detaylara yer verilmiş oldu.