Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Alımları Başlıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Alımları Başlıyor!

GSB'den gelen haberle birlikte personel alımı yapacağı belirtildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı açıklaması sonrasında hangi kontenjanlar için alım yapılacak? Güncel detaylar ve çok daha fazlası haberimizde olacak. Öte yandan başvuru sonuçları duyuruldu mu? Merak edilen sorular yanıt buluyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gelen haberle birlikte çeşitli detaylara yer verildi. Pek çok kişinin güncel gelişmeleri merak ettiği belirtiliyor. Öte yandan başka neler biliyoruz? Sizlere güncel detaylardan söz edeceğiz. Son zamanlarda ortaya çıkanlarla birlikte bilinmeyenlere yer verildi. Personel alımı kontenjanından başvuru detaylarına kadar çok fazla detaya hakimiz. Personel alımlarının miktarı ve kontenjanları da aşağıda yer almakta. Öte yandan güncel bilgileri paylaşmaya devam ediyoruz.

4147 Personel Alınacak

Açıklanan kontenjanlarla birlikte 4147 personelin alınacağı belirtildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gelen bu haber herkesi şaşırttı. Hangi kontenjanlarda alım yapılacağı merak ediliyor. Öte yandan lisans şartıyla birlikte hangi bölümlerden mezun olunması gerektiği de soruldu.

GSB Personel Alımı Kontenjanları

2020 yılı KPSS B grubu KPSS P3 puanı esas alınarak 300 Büro Personeli,

KPSS P93 puanı esas alınarak 866 Koruma ve Güvenlik Görevlisi

KPSS P94 puanı esas alınarak 2981 Destek Personeli (Temizlik)