Euro 37,17 %0,08
Dolar 34,23 %0,17
Sterlin 44,57 %0,16
Altın 3.001 %-0,35

Geliri Düşük Olanlara Cumhurbaşkanı Açıklaması ile Herkes Havalara Uçtu!

Geliri düşük olan vatandaşlar için atılacak büyük adım dikkat çekti. Kabine toplantısından nasıl bir karar çıkacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kameralar karşısında yapacağı açıklama dikkat çekiyor. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu karar ve sonrasında atılacak adımlar merak edildi.

cumhurbaskani-erdogan-dan-asgari-ucret-aciklamasi-1637613180.
Google News

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrasında yapacağı açıklama merak ediliyor. Bakanlıkların bir araya geldiği toplantıdan çıkacak karar oldukça önemli olacak. Dolayısıyla geliri düşük olan vatandaşları ilgilendiren bazı kararların alınacağını belirtelim. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde...

Geliri Düşük Olanlar İçin Toplanılacak

Son zamanlarda gerek araç fiyatları ve gerekse hayat pahalılığı ile mücadele eden iktidar, önemli bir karar almanın arefesinde. Dolayısıyla milyonları etkileyecek önemli bir karar alınması bekleniyor. Güncel detaylar ve çok daha fazlası paylaşıldı. Kabine toplantısıyla birlikte bilinmeyenler ortaya çıkacak.

Yardım Paketi mi Açıklanacak?

Ürünlerdeki vergi oranlarının düşürülmesi veya yardım paketi ile ilgili bir gelişme mi yaşanacak merak edilmekte. Şu an için herhangi bir ipucu verilmediği için büyük bekleyiş sürüyor. Yakın zamanda çeşitli detayların ortaya çıkacağını belirtelim. Şimdilik tek bildiğimiz böyle bir konunun gündemde olduğu ve en yakın zamanda masaya yatırılacağı.

<