Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan Astrolojiden Para Kazananlara Üzücü Haber!

Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan Astrolojiden Para Kazananlara Üzücü Haber!

Gelir İdaresi Başkanlığı'ndaki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası açıklandı. Yayımlanan özelge ile birlikte astroloji üzerinden yorumlama ve danışmaya dayalı gelir elde edenlerin artık vergiye tabi tutulacağı belirtiliyor.

Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan gelen haber doğrultusunda astroloji danışmanlığı yapanlarla ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Güncel gelişmelerle ilgili bizleri neler beklemekte? Yayınlanan özelge sonrasında bilinmeyenler de tek tek yanıt buluyor. Öyle ki bu detaylara hakimseniz sizlere bilinmeyenleri de aktaracağız. Çünkü astroloji üzerinden para kazanan ve bir şekilde gelir elde edenleri ilgilendiren bir özelge yayımlandı.

Astrolojiden Kazananları İlgilendiriyor

Astroloji veya çeşitli yorumlamalara dayalı danışmanlık hizmetlerinde de kişilerin kazanç elde etmesiyle birlikte serbest meslek kazancı hükümleri kapsamında vergilendirmeye tabi tutulacağı belirtiliyor. Dolayısıyla bu gelişme büyük dikkat çekmekte.

Vergilendirme Devreye Girecek

Astroloji üzerinden burç yorumlaması yapanları ilgilendiren bu gelişme sonrasında pek çok kişinin vergi ödemek zorunda kalacağı belirtiliyor. Bu durumun serbest meslek kazancı hükümleri kapsamına girmesi ise dikkat çekti. Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan gelen bu haberle birlikte bilinmeyenlere yer verildi. Özelge hakkındaki detaylara resmi kaynaklardan ulaşabilirsiniz.